Volos
Glossa
Veerboten naar Skopelos Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Volos - Glossa

Veerboot van Volos naar Glossa (Skopelos)

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Volos en Glossa (Skopelos). 3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways en vaart het hele jaar door. Volos Glossa (Skopelos) veerboten kosten tussen €59 en €351, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Volos Glossa (Skopelos) veerboten.

Volos Glossa (Skopelos) Veerboot Tijden

De eerste Volos Glossa (Skopelos) ferry vertrekt meestal vanuit Volos rond 14:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:00.

Hoe lang is de veerboot van Volos naar Glossa (Skopelos)?

Volos Glossa (Skopelos) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 1 uur 55 duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 55m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Volos Glossa (Skopelos) Veerboot Prijzen

Volos Glossa (Skopelos) veerboot prijzen variëren tussen €59* en €351*. De gemiddelde prijs is meestal €164*. De goedkoopste Volos Glossa (Skopelos) veerboot prijzen beginnen vanaf €30*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €115*. De gemiddelde prijs voor een auto is €327*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Volos naar Glossa (Skopelos)?

De afstand tussen Volos en Glossa (Skopelos) is ongeveer 76,9 km of 41,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Volos Glossa (Skopelos) veerboot?

Ja, Anes Ferries, Hellenic Seaways staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Volos en Glossa (Skopelos). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Volos en Glossa (Skopelos).

Kan ik ook te voet reizen van Volos naar Glossa (Skopelos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways tussen Volos en Glossa (Skopelos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Volos naar Glossa (Skopelos)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Volos naar Glossa (Skopelos) met Anes Ferries, Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Volos - Glossa (Skopelos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 209 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 1h 55m
Eerste veerboot 14:00
Laatste veerboot 16:00
Afstand 41 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Volos naar Glossa?

De reistijd per veerboot van Volos naar Glossa is ongeveer 2h 56m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Volos naar Glossa?

De prijs van de ferry overtocht van Volos naar Glossa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Volos naar Glossa is 193 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Volos naar Glossa?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Volos naar Glossa. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anes Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Volos naar Glossa?

Boek overtochten van Volos naar Glossa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Volos naar Glossa?

Ja, je kunt als voetpassagier van Volos naar Glossa reizen met
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Wat is de afstand tussen Volos en Glossa?

De afstand van Volos naar Glossa is ongeveer 41 zeemijlen.

Volos Gids

Volos, een Griekse stad en haven, ligt in Thessalië, Griekenland, en ongeveer 325 km ten noorden van Athene en 215 km ten zuiden van Thessaloniki. De haven biedt de region de enige toegang tot de zee en de stad is de hoofdstad van de regio Magnesia. De haven van Volos is een van de nieuwste havens van Griekenland met veel van zijn gebouwen gebouwd na 1955, toen een groot deel van wat was er eerder werd verwoest door een aardbeving. De Universiteit van Thessalië is gelegen in de stad die ook een centrum voor de productie, dienstverlening en toerisme voor de regio. De stad een belangrijke rol bij de Olympische Spelen van 2004 gespeeld als sindsdien heeft ook gastheer van andere sportieve evenementen zoals het Europees Kampioenschap Atletiek. De stad ontving ook de 7e Internationale Olympiade op Astronomy and Astrophysics in juli en augustus 2013.

De stad wordt beschouwd als een van de mooiste in Griekenland en zijn lange geschiedenis is te zien in zijn gebouwen. De vele woningen, gemeentelijke gebouwen, musea, vroeg 20e eeuwse industriële gebouwen en mooie kerken worden gecombineerd om Volos een plek te maken een bezoek waard.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Skiathos, Alonissos, Glossa en Skopelos.


Glossa Gids

Glossa, de tweede grootste nederzetting op het eiland Skopelos, ligt ongeveer 25 kilometer ten noorden van Hora, de hoofdstad van het eiland. "De lange dorp", aldus Papadiamantis is onderscheidend door zijn traditionele, nobel karakter en de ruïnes van de oude torens en gebouwen die zijn ontdekt in de omgeving. Dit bergachtige dorp, op 300 m. boven de zeespiegel en biedt een prachtig uitzicht en is niet beïnvloed door de moderne manier van leven. Rond zijn smalle straatjes, kunnen bezoekers de vrouwen het dragen van de traditionele outfits van Skopelos genaamd "foustanes" te vinden. Glossa is een van de meest pittoreske dorpjes in de Sporaden, vanwege de smalle straten en paden, en de traditionele huizen van Macedonische soort - met twee verdiepingen, opknoping houten balkons en pannendaken.

Skopelos is een Grieks eiland gelegen in de Noordelijke Sporaden eilandengroep en is per boot verbonden met Volos, Agios Konstantinos, Skiathos, Alonissos en Thessaloniki in de zomer.


Volos naar Glossa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Aegean Flying Dolphins 14:00 15:55 1 uur 55 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Aegean Flying Dolphins 16:00 17:55 1 uur 55 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.