Naxos
Syros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naxos - Syros

Veerboot van Naxos naar Syros

Er zijn meestal 2 dagelijkse en 15 wekelijkse afvaarten tussen Naxos en Syros. 4 maatschappijen varen deze route Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets en dit het hele jaar door. Naxos Syros veerboten kosten tussen €15 en €202, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Naxos Syros veerboten.

Naxos Syros Veerdienst Tijden

De vroegste Naxos Syros veerdiensten vertrekken meestal vanuit Naxos rond 11:05. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:55.

Hoe lang is de veerboot van Naxos naar Syros?

Naxos Syros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 26m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Naxos Syros Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 15 wekelijkse veerdiensten van Naxos naar Syros. Deze afvaarten worden verzorgd door Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets. Houdt u er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Naxos Syros Veerboot Prijzen

Naxos Syros veerboot prijzen variëren tussen €15* en €202*. De gemiddelde prijs is €105*. De goedkoopste Naxos Syros veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €104*. De gemiddelde prijs voor een auto is €134*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Naxos naar Syros?

De afstand tussen Naxos en Syros is ongeveer 58,6 km of 31,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Naxos Syros veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Naxos en Syros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Naxos en Syros.

Kan ik te voet reizen van Naxos naar Syros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets tussen Naxos en Syros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Naxos naar Syros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Naxos naar Syros met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Naxos - Syros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 133 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 15
Gemiddelde vaartijd 1h 26m
Snelste Zeiltijd 1h 10m
Eerste veerboot 11:05
Laatste veerboot 15:55
Afstand 31 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Naxos naar Syros?

De reistijd per veerboot van Naxos naar Syros is ongeveer 1h 58m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Naxos naar Syros?

De prijs van de ferry overtocht van Naxos naar Syros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Naxos naar Syros is 149 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Naxos naar Syros?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Naxos naar Syros. Dit zijn
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naxos naar Syros?

Boek overtochten van Naxos naar Syros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Naxos en Syros?

De afstand van Naxos naar Syros is ongeveer 31 zeemijlen.

Naxos Syros Veerboot klantenrecensies

  • "overtocht piraeus milos"

    zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

    'Seajet2' travelled on Seajet2

    Lees meer Lees minder

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.


Syros Gids

Hoewel het Griekse eiland Syros tot de Cycladen eilandengroep behoort, de architectuur is meer Middeleeuwse dan Cycladische. De hoofdstad van het eiland Syros, Ermoupolis, wordt gekenmerkt door zijn elegante Venetiaanse herenhuizen, de schilderachtige wijk van Vaporia, de grote kerken en de indrukwekkende neoklassieke gebouwen, zoals het stadhuis en het Apollo Theatre in het centrale plein. De stranden van Syros zijn mooi en ontspannend, met veel toeristische faciliteiten en accommodatie die hen omringen. Er zijn tekenen van inhabitance op het eiland dateert uit de 3e millennium voor Christus in de regio's van Halandriani en Kastri. Bevindingen wijzen erop dat er een laboratorium van metaalbewerking moet zijn geweest op het eiland, die handelsbetrekkingen met Azië had. In de 6e eeuw voor Christus, werd Syros bezet door de bewoners van Samos en vele Samos 'bewoners verhuisden naar het eiland. Op dat moment, de belangrijkste arts en filosoof Pherecydis werd geboren in Syros en enkele jaren later ging hij naar Samos en werd de leraar van Pythagoras.


Naxos naar Syros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 11:05 12:25 1 uur 20 minuten Ma, za
Hellenic Seaways 13:20 16:15 2 uur 55 minuten zo
SeaJets 13:25 14:35 1 uur 10 minuten vr
SeaJets 13:35 14:50 1 uur 15 minuten Ma, za, zo
SeaJets 15:35 17:15 1 uur 40 minuten Ma, zo
SeaJets 17:00 19:05 2 uur 5 minuten vr
SeaJets 17:20 19:35 2 uur 15 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.