Alonissos
Mantoudi
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Alonissos - Mantoudi is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Alonissos - Mantoudi

Nieuwste aanbiedingen voor Alonissos - Mantoudi

Alonissos naar Mantoudi Veerboot

De Alonissos Mantoudi veerdienst verbindt Sporadische eilanden met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Anes Ferries veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 2 keer per week en duurt 40 minuten.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Alonissos Mantoudi route tussen Sporadische eilanden en Griekenland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sporadische eilanden naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Alonissos naar Mantoudi is ongeveer 1h 27m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Alonissos naar Mantoudi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Alonissos naar Mantoudi is 0 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Alonissos naar Mantoudi. Dit zijn
  • Anes Ferries
  • SeaJets
 • Boek overtochten van Alonissos naar Mantoudi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Alonissos naar Mantoudi reizen met
  • Anes Ferries
  • SeaJets
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Alonissos naar Mantoudi reizen met
  • Anes Ferries
  • SeaJets
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Anes Ferries
 • De afstand van Alonissos naar Mantoudi is ongeveer 0 zeemijlen.

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, die na Skiathos en Skopelos, het derde eiland van de Noordelijke Sporaden is. Het eiland ligt 3 km ten oosten van het eiland Skopelos. Alonissos is ook de naam van een dorp op het eiland, maar ook de gemeente die het eiland en het dorp omvat. Het dorp van Alonissos is gelegen aan het zuidelijke deel van het eiland, en is lokaal bekend als Chora.
Het embleem van het eiland is de Monachus Monachus mediterrane zegel, een beschermde soort en de reden waarom de eerste National Marine Park van Griekenland daar werd opgericht. De Marine Park is een unieke biotoop die niet alleen betrekking heeft op de bescherming van de zeehonden, maar wordt ook gebruikt voor onderzoek, redding en verzorging van mediterrane zeehonden en andere zoogdieren.
De belangrijkste haven van het eiland bevindt zich in het zuidoosten en heet Patitiri. De haven biedt boot en draagvleugelboot diensten van Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en naar de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros. De baai aan de zuidkant van het eiland wordt ook wel Alonnisos genoemd.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking