Milos
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Milos - Heraklion

Veerboot van Milos naar Kreta (Heraklion)

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Milos en Kreta (Heraklion). 2 operators varen deze route Anek Lines & Minoan Lines en loopt het hele jaar door. Milos Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €71 en €159, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Milos Kreta (Heraklion) veerboten.

Milos Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De eerste Milos Kreta (Heraklion) ferry vertrekt meestal vanuit Milos rond 01:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:45.

Hoe lang is de veerboot van Milos naar Kreta (Heraklion)?

Milos Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 5u8m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Milos Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 5 wekelijkse veerdiensten van Milos naar Kreta (Heraklion). Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Minoan Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Milos Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Milos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €71* en €159*. De gemiddelde prijs is meestal €116*. De goedkoopste Milos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €36*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €111*. De gemiddelde prijs voor een auto is €268*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Milos naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Milos en Kreta (Heraklion) is ongeveer 99,1 mijl (159,5 km) of 86,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Milos-Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Anek Lines, Minoan Lines staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Milos en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Milos en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Milos naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lijnen, Minoan Lijnen tussen Milos en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Milos naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Milos naar Kreta (Heraklion) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Milos - Heraklion

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Milos - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Minoan Lines
Gemiddelde prijs 148 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 5h 8m
Snelste Zeiltijd 5h 0m
Eerste veerboot 01:20
Laatste veerboot 13:45
Afstand 86 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Milos naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Milos naar Heraklion is ongeveer 8h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Milos naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Milos naar Heraklion. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Minoan Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Milos naar Heraklion?

Boek overtochten van Milos naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Milos naar Heraklion?

Ja, je kunt als voetpassagier van Milos naar Heraklion reizen met
  • Anek Lines
  • Minoan Lines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Milos naar Heraklion?

Ja, je kunt met een voertuig van Milos naar Heraklion reizen met
  • Anek Lines
  • Minoan Lines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Milos naar Heraklion?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Anek Lines
  • Minoan Lines

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, iets ten noorden van de Zee van Kreta en is onderdeel van de Cycladen eilandengroep. Het eiland staat bekend om het standbeeld van Aphrodite (de "Venus van Milo", nu in het Louvre Gallery, Parijs), en ook voor de beelden van de Griekse god Asclepius (nu in het British Museum, Londen) en de Poseidon en een archaïsche Apollo in Athene. Er zijn veel kleine winkeltjes rondom het eiland maar meestal verzamelden zich rond de haven van Adamas. De meeste winkels verkopen souvenirs, handgemaakte geschenken en sieraden evenals lokale weven, borduren en voedingsproducten. Lokale producten en delicatessen en souvenirwinkels zijn ook te vinden in de meeste dorpen van het eiland.

Milos is verbonden met de haven van Piraeus in Athene, met diensten naar alle Cycladische eilanden, de Dodekanesos en Kreta, verzorgd met veerboten en snelle catamarans. Tijdens het hoogseizoen zijn er dagelijks afvaarten naar en van het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia die het eiland van Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Milos naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Minoan Lines 01:20 06:30 5 uur 10 minuten Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.