Milos
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Milos - Heraklion is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Milos - Heraklion

Milos naar Heraklion Veerboot

De Milos Heraklion veerdienst verbindt Cycladen met Kreta en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Anek Lines veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van Minoan Lines vertrekt tot 4 keer per week en duurt 5 uur.

Dus dat is een totaal van 5 overtochten per week op de Milos Heraklion route tussen Cycladen en Kreta. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Milos - Heraklion

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Milos naar Heraklion?

  De reistijd per veerboot van Milos naar Heraklion is ongeveer 8h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Milos naar Heraklion?

  De prijs van de ferry overtocht van Milos naar Heraklion kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Milos naar Heraklion is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Milos naar Heraklion?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Milos naar Heraklion. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Milos naar Heraklion?

  Boek overtochten van Milos naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Milos naar Heraklion?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Milos naar Heraklion reizen met
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Milos naar Heraklion?

  Ja, je kunt met een voertuig van Milos naar Heraklion reizen met
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Milos naar Heraklion?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
 • Wat is de afstand tussen Milos en Heraklion?

  De afstand van Milos naar Heraklion is ongeveer 0 zeemijlen.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, iets ten noorden van de Zee van Kreta en is onderdeel van de Cycladen eilandengroep. Het eiland staat bekend om het standbeeld van Aphrodite (de "Venus van Milo", nu in het Louvre Gallery, Parijs), en ook voor de beelden van de Griekse god Asclepius (nu in het British Museum, Londen) en de Poseidon en een archaïsche Apollo in Athene. Er zijn veel kleine winkeltjes rondom het eiland maar meestal verzamelden zich rond de haven van Adamas. De meeste winkels verkopen souvenirs, handgemaakte geschenken en sieraden evenals lokale weven, borduren en voedingsproducten. Lokale producten en delicatessen en souvenirwinkels zijn ook te vinden in de meeste dorpen van het eiland.

Milos is verbonden met de haven van Piraeus in Athene, met diensten naar alle Cycladische eilanden, de Dodekanesos en Kreta, verzorgd met veerboten en snelle catamarans. Tijdens het hoogseizoen zijn er dagelijks afvaarten naar en van het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia die het eiland van Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.