Tinos
Santorini (Thira)
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tinos - Santorini (Thira)

Veerboot van Tinos naar Santorini (Thira)

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Tinos en Santorini (Thira). 2 maatschappijen bevaren deze route Golden Star Ferries & SeaJets en vaart het hele jaar door. Tinos Santorini (Thira) veerboten kosten tussen €121 en €323, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Tinos Santorini (Thira) veerboten.

Tinos Santorini (Thira) Veerboot Tijden

De eerste Tinos Santorini (Thira) ferry vertrekt meestal vanuit Tinos rond 09:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:40.

Hoe lang is de veerboot van Tinos naar Santorini (Thira)?

Tinos Santorini (Thira) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 3u 19m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Tinos Santorini (Thira) Veerboot Prijzen

Tinos Santorini (Thira) veerboot prijzen variëren tussen €121* en €323*. De gemiddelde prijs is €176*. De goedkoopste Tinos Santorini (Thira) veerboot prijzen beginnen vanaf €61*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €174*. De gemiddelde prijs voor een auto is €253*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Tinos naar Santorini (Thira)?

De afstand tussen Tinos en Santorini (Thira) is ongeveer 77,1 mijl (124,1 km) of 67,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Tinos Santorini (Thira) veerboot?

Ja, Golden Star Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Tinos en Santorini (Thira). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Tinos en Santorini (Thira).

Kan ik te voet reizen van Tinos naar Santorini (Thira)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Golden Star Veerboten, SeaJets tussen Tinos en Santorini (Thira).

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Tinos naar Santorini (Thira)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Tinos naar Santorini (Thira) reizen met Golden Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Tinos - Santorini (Thira) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Golden Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 224 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 3h 19m
Snelste Zeiltijd 2h 30m
Eerste veerboot 09:20
Laatste veerboot 12:40
Afstand 67 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Tinos naar Thira?

De reistijd per veerboot van Tinos naar Thira is ongeveer 3h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Tinos naar Thira?

De prijs van de ferry overtocht van Tinos naar Thira kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Tinos naar Thira is 210 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Tinos naar Thira?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Tinos naar Thira. Dit zijn
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tinos naar Thira?

Boek overtochten van Tinos naar Thira via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Tinos naar Thira?

Ja, je kunt als voetpassagier van Tinos naar Thira reizen met
 • Golden Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Tinos naar Thira?

Ja, je kunt met een voertuig van Tinos naar Thira reizen met
 • Golden Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Tinos naar Thira?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Golden Star Ferries

Wat is de afstand tussen Tinos en Thira?

De afstand van Tinos naar Thira is ongeveer 67 zeemijlen.

Tinos Santorini (Thira) Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder

Tinos Gids

Het Griekse eiland Tinos maakt deel uit van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, dicht bij de eilanden Andros, Delos en Mykonos. Oorspronkelijk genaamd Opiussa en Hydroessa in de oudheid, het eiland is de thuisbasis van de kerk van de Maagd Maria, of Evangelistria kerk, bij Hora dat is een van de grootste kerken in heel Griekenland. De kerk werd gebouwd op de plaats waar de orthodoxe beeld van de Maagd Maria werd gevonden, na een visie op non Pelagia, tussen 1823 en 1831. Van de traditionele bouwstijl, de ruime kerk heeft vele bogen en bestaat uit twee verdiepingen met veel andere kleinere gebouwen in de binnenplaats. Een andere populaire attractie op het eiland is het klooster van de Vrouwe van de Engelen op Kechrovouni die werd gebouwd na drie zusters hadden dezelfde visie van de Maagd Maria te vertellen aan een klooster te bouwen op een specifieke locatie op Kechrovouni, waar ze zagen een vreemd licht .

Tinos is per boot verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en met de eilanden Andros, Syros en Mykonos, en met bijna alle Cycladische eilanden.


Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini is een van de Cycladen eilandengroep, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee. Santorini heeft een beroemde vulkanische verleden, die zeer veel heeft gevormd op het eiland dat kan worden gezien vandaag, het creëren van een surrealistisch en vrij uniek landschap in plaatsen. De met water gevulde 'caldera' krater blijft een vertrouwd gezicht aan al diegenen die Santorini bezoeken en is omgeven door een muur van kleurrijke kliffen, die zijn meestal proppen-vol met charmante huizen. Santorini is ook bekend om zijn mooie stranden, archeologische opgravingen, de drukke haven in Athinios, en zijn heel prachtige zonsondergangen, die alle meer spectaculair lijkt als uitzicht vanuit het dorp Oia, op verre noordelijke puntje van het eiland. Fira is de hoofdstad van het eiland en staat naast de caldera zelf. Stranden van het eiland zijn zeer onderscheidend, met donker vulkanisch zand, die vaak zeer heet kan worden, het maken van een ligstoel of een handdoek zeer noodzakelijk op keer. In het algemeen, de beste stranden in de aanbieding hebben de neiging om te worden geclusterd rond de oostelijke kustlijn. Altijd populair is de rek op Perisa, terwijl een beetje naar het zuiden, Perivolos Beach is ook zeer opmerkelijk, zoals Red Beach, dicht bij Ancient Akrotiri, waar de hoge rode kliffen zijn moeilijk te missen.


Tinos naar Thira Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 08/07/2024 en 14-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Golden Star Ferries 09:20 12:40 3 uur 20 minuten Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.