Tinos naar Thira Veerboot

De Tinos Thira veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SeaJets veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van Golden Star Ferries vertrekt tot 14 keer per week en duurt 4 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 20 overtochten per week op de Tinos Thira route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Tinos - Thira Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Tinos Thira tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tinos Thira boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Tinos Gids

Het Griekse eiland Tinos maakt deel uit van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, dicht bij de eilanden Andros, Delos en Mykonos. Oorspronkelijk genaamd Opiussa en Hydroessa in de oudheid, het eiland is de thuisbasis van de kerk van de Maagd Maria, of Evangelistria kerk, bij Hora dat is een van de grootste kerken in heel Griekenland. De kerk werd gebouwd op de plaats waar de orthodoxe beeld van de Maagd Maria werd gevonden, na een visie op non Pelagia, tussen 1823 en 1831. Van de traditionele bouwstijl, de ruime kerk heeft vele bogen en bestaat uit twee verdiepingen met veel andere kleinere gebouwen in de binnenplaats. Een andere populaire attractie op het eiland is het klooster van de Vrouwe van de Engelen op Kechrovouni die werd gebouwd na drie zusters hadden dezelfde visie van de Maagd Maria te vertellen aan een klooster te bouwen op een specifieke locatie op Kechrovouni, waar ze zagen een vreemd licht .

Tinos is per boot verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en met de eilanden Andros, Syros en Mykonos, en met bijna alle Cycladische eilanden.