Katapola
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Katapola - Heraklion

Veerboot van Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion)

Over het algemeen vinden veerdiensten tussen Katapola (Amorgos) en Kreta (Heraklion) één keer per dag plaats. Deze veerboot route wordt aangeboden door SeaJets. Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €130 en €465, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) veerboten.

Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) Veerboot Tijden

De vroegste Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) afvaarten vertrekken meestal rond 13:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:25.

Hoe lang is de veerboot van Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion)?

Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 4u 31m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 7 wekelijkse veerdiensten van Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion). Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €130* en €465*. De gemiddelde prijs is €287*. De goedkoopste Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €105*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €287*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion) is ongeveer 105,2 mijl (169,3 km) of 91,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Katapola (Amorgos) Kreta (Heraklion) ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Katapola (Amorgos) en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Katapola (Amorgos) en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Katapola (Amorgos) naar Kreta (Heraklion).

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Katapola (Amorgos) - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel SeaJets
Gemiddelde prijs 366 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 7
Gemiddelde vaartijd 4h 31m
Snelste Zeiltijd 4h 30m
Eerste veerboot 13:15
Laatste veerboot 13:25
Afstand 91 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Katapola naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Katapola naar Heraklion is ongeveer 4h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Katapola naar Heraklion?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Katapola naar Heraklion en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Katapola naar Heraklion?

Boek overtochten van Katapola naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Katapola Gids

Amorgos is een dorp en haven op het eiland Amorgos, een Grieks eiland die tot de Cycladen eilandengroep behoort en de dichtstbijzijnde aan de naburige Dodekanesos eilanden groep. Amorgos is een lang en smal dorp met slechts een paar straten. Het merendeel van de huizen in het dorp zijn gelegen op een steenworp afstand van de rand van het water. Langs de baai vinden bezoekers een paar taverna's, cafés en bars waar u kunt lunchen en genieten van het uitzicht. Het beste en dichtst bij strand is Maltezi strand, en ligt op een vrij korte loopafstand van het dorp.

Katapola heeft regelmatige veerverbindingen naar de haven van Piraeus met een reistijd van tussen de 7 en 9 uur met een conventionele veerboot, afhankelijk van de route, en tussen 4 en 5 uur met een snelboot. Het eiland heeft ook veerdiensten naar de rest van de Cycladen, de Dodekanesos eilanden en Astypalaia eiland.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Katapola naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 13:25 17:55 4 uur 30 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.