Athene (Piraeus)
Serifos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Piraeus) - Serifos

Veerboot van Athene (Piraeus) naar Serifos

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 19 wekelijkse afvaarten tussen Athene (Piraeus) en Serifos. 4 maatschappijen bevaren deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. Athene (Piraeus) Serifos veerboten kosten tussen €107 en €348, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Serifos veerboten.

Athene (Piraeus) Serifos Veerboot Tijden

De vroegste Athene (Piraeus) Serifos afvaarten vertrekken meestal rond 07:00 vanuit Athene (Piraeus). De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Athene (Piraeus) naar Serifos?

Athene (Piraeus) Serifos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u50m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Athene (Piraeus) Serifos Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 19 wekelijkse veerdiensten van Athene (Piraeus) naar Serifos. Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak langer wordt.

Athene (Piraeus) Serifos Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Serifos veerboot prijzen variëren tussen €107* en €348*. De gemiddelde prijs is €210*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Serifos veerboot prijzen beginnen vanaf €26*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €188*. De gemiddelde prijs voor een auto is €369*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Serifos?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Serifos is ongeveer 79,2 mijl (127,4 km) of 68,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Serifos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Athene (Piraeus) en Serifos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Serifos.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Serifos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries tussen Athene (Piraeus) en Serifos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Athene (Piraeus) naar Serifos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Athene (Piraeus) naar Serifos met Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Serifos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 268 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 19
Gemiddelde vaartijd 2h 50m
Snelste Zeiltijd 2h 0m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 22:30
Afstand 68 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Serifos?

De reistijd per veerboot van Piraeus naar Serifos is ongeveer 3h 07m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Serifos?

De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Serifos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Serifos is 239 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Serifos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Serifos. Dit zijn
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Serifos?

Boek overtochten van Piraeus naar Serifos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Piraeus en Serifos?

De afstand van Piraeus naar Serifos is ongeveer 68 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Het is een typisch Cycladische eiland aan de Egeïsche Zee, met witte dorpjes, rustige haventjes, gouden stranden, kale heuvels en prachtige landschappen. Het eiland is niet veranderd door de relatief lage niveaus van het toerisme, vooral in vergelijking met sommige andere Griekse eilanden. Naast genieten van de zon, zee en zand op een van de 72 fantastische stranden van het eiland, kunnen bezoekers gaan fietsen of wandelen langs de zeven paden op het eiland, duiken in de oude mijnen of in de Tweede Wereldoorlog wrak, of sightseeing in de vestingstad als klooster van Taxiarches, gebouwd in de 16e eeuw. Chora is de meest pittoreske plek op het eiland en werd gebouwd op de hellingen van een berg en heeft een fantastisch uitzicht op de Egeïsche Zee. De meest bezochte plaatsen op het eiland zijn de steden van Livadi en Livadakia.

Het eiland is bereikbaar per conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos.


Piraeus naar Serifos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 07:00 11:00 4 uur Ma, za
Aegean Sea Lines 07:00 11:05 4 uur 5 minuten di, wo, do, vr, zo
Zante Ferries 07:00 11:35 4 uur 35 minuten di, zo
Aegean Sea Lines 07:00 11:45 4 uur 45 minuten za
SeaJets 07:40 09:45 2 uur 5 minuten Ma, vr, za, zo
SeaJets 15:50 17:55 2 uur 5 minuten Ma, vr, za, zo
Zante Ferries 22:30 02:30 4 uur do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.