Kavala
Athene (Lavrio)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Kavala - Athene (Lavrio) is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Athene (Lavrio)

Kavala naar Lavrio Veerboot

De Kavala Lavrio veerdienst verbindt Griekenland met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 4 keer per week en duurt 14 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Kavala Lavrio route tussen Griekenland en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Athene (Lavrio)?

  De reistijd per veerboot van Kavala naar Athene (Lavrio) is ongeveer 14h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Kavala naar Athene (Lavrio)?

  De prijs van de ferry overtocht van Kavala naar Athene (Lavrio) kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kavala naar Athene (Lavrio) is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Athene (Lavrio)?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kavala naar Athene (Lavrio). Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Athene (Lavrio)?

  Boek overtochten van Kavala naar Athene (Lavrio) via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kavala naar Athene (Lavrio)?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Kavala naar Athene (Lavrio) reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kavala naar Athene (Lavrio)?

  Ja, je kunt met een voertuig van Kavala naar Athene (Lavrio) reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kavala naar Athene (Lavrio)?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways
 • Wat is de afstand tussen Kavala en Athene (Lavrio)?

  De afstand van Kavala naar Athene (Lavrio) is ongeveer 0 zeemijlen.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Lavrio Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.