Heraklion
Sifnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Sifnos

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Sifnos

Er zijn meestal 1 dagelijkse en 11 wekelijkse afvaarten tussen Kreta (Heraklion) en Sifnos. Deze veerbootroute wordt verzorgd door SeaJets. Kreta (Heraklion) Sifnos veerboten kosten tussen €227 en €573, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Sifnos veerboten.

Kreta (Heraklion) Sifnos Veerboot Tijden

De vroegste Kreta (Heraklion) Sifnos veerboot afvaarten vertrekken meestal rond 08:00 vanuit Kreta (Heraklion). De laatste ferry vertrekt meestal om 08:45.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Sifnos?

Kreta (Heraklion) Sifnos Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 9u 57m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Sifnos Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 11 wekelijkse veerboot overtochten van Kreta (Heraklion) naar Sifnos. Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Kreta (Heraklion) Sifnos Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Sifnos veerboot prijzen variëren tussen €227* en €573*. De gemiddelde prijs is €430*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Sifnos veerboot prijzen beginnen vanaf €127*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €430*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Sifnos?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Sifnos is ongeveer 108,2 mijl (174,1 km) of 94,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Sifnos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Kreta (Heraklion) en Sifnos.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Sifnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Kreta (Heraklion) en Sifnos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Sifnos?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Kreta (Heraklion) naar Sifnos.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Sifnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel SeaJets
Gemiddelde prijs 546 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 11
Gemiddelde vaartijd 9h 57m
Snelste Zeiltijd 8h 10m
Eerste veerboot 08:00
Laatste veerboot 08:45
Afstand 94 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Sifnos?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Sifnos is ongeveer 9h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Sifnos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Heraklion naar Sifnos en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Sifnos?

Boek overtochten van Heraklion naar Sifnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Sifnos Gids

De Griekse eilanden Sifnos is een prachtig eiland gelegen in het westelijke deel van de Cycladen. Het is een typisch voorbeeld van een Cycladische eiland, met traditionele architectuur, rustige stranden, zee taverna's en lage heuvels. De meest populaire stranden op het eiland zijn gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland en heeft kristalhelder water, zacht zand en de vele toeristische voorzieningen. Een populaire toeristische attractie op het eiland is de prachtige klooster van Chrissopighi, de beschermer van het eiland. Kastro is de meest pittoreske dorp op het eiland, met zijn smalle geplaveide straatjes, stenen huizen en een geweldig uitzicht op zee. Het is een dorp met een jaar geschiedenis en de overblijfselen van zijn erfgoed 4000 zijn overal zichtbaar met een deel van zijn defensieve muur gebouwd rond 800 voor Christus. Deze opmerkelijke dorp is aan drie zijden omgeven met uitzicht op de Egeïsche Zee.

De haven van het eiland bevindt zich in het centrum van Kamares. Tijdens de zomermaanden zijn er dagelijkse diensten van zowel de hoge snelheid en de conventionele veerboten naar het eiland. Veerboten verbinden Sifnos met Piraeus en aan de andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini en Kreta.


Heraklion naar Sifnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 08:00 18:10 10 uur 10 minuten Alledaags
SeaJets 08:20 18:10 9 uur 50 minuten Ma, do, vr, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.