Tinos
Milos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tinos - Milos

Veerboot van Tinos naar Milos

Er zijn gemiddeld 4 wekelijkse afvaarten tussen Tinos en Milos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door SeaJets. Tinos Milos veerboten kosten tussen €93 en €288, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Tinos Milos veerboten.

Tinos Milos Veerdienst Tijden

De eerste Tinos Milos veerboot vertrekt meestal vanuit Tinos rond 12:25. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:35.

Hoe lang is de veerboot van Tinos naar Milos?

Tinos Milos Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 7u 21m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Tinos Milos Veerdienst Schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 wekelijkse veerdiensten van Tinos naar Milos. Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Tinos Milos Veerboot Prijzen

Tinos Milos veerboot prijzen variëren tussen €93* en €288*. De gemiddelde prijs is €191*. De goedkoopste Tinos Milos veerboot prijzen beginnen vanaf €92*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €191*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Tinos naar Milos?

De afstand tussen Tinos en Milos is ongeveer 73,1 mijl (117,6 km) of 63,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Tinos Milos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Tinos en Milos.

Kan ik te voet reizen van Tinos naar Milos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Tinos en Milos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Tinos naar Milos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Tinos naar Milos met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Tinos - Milos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel SeaJets
Gemiddelde prijs 242 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 7h 21m
Snelste Zeiltijd 7h 20m
Eerste veerboot 12:25
Laatste veerboot 12:35
Afstand 63 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Tinos naar Milos?

De reistijd per veerboot van Tinos naar Milos is ongeveer 7h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Tinos naar Milos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Tinos naar Milos en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tinos naar Milos?

Boek overtochten van Tinos naar Milos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Tinos Gids

Het Griekse eiland Tinos maakt deel uit van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, dicht bij de eilanden Andros, Delos en Mykonos. Oorspronkelijk genaamd Opiussa en Hydroessa in de oudheid, het eiland is de thuisbasis van de kerk van de Maagd Maria, of Evangelistria kerk, bij Hora dat is een van de grootste kerken in heel Griekenland. De kerk werd gebouwd op de plaats waar de orthodoxe beeld van de Maagd Maria werd gevonden, na een visie op non Pelagia, tussen 1823 en 1831. Van de traditionele bouwstijl, de ruime kerk heeft vele bogen en bestaat uit twee verdiepingen met veel andere kleinere gebouwen in de binnenplaats. Een andere populaire attractie op het eiland is het klooster van de Vrouwe van de Engelen op Kechrovouni die werd gebouwd na drie zusters hadden dezelfde visie van de Maagd Maria te vertellen aan een klooster te bouwen op een specifieke locatie op Kechrovouni, waar ze zagen een vreemd licht .

Tinos is per boot verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en met de eilanden Andros, Syros en Mykonos, en met bijna alle Cycladische eilanden.


Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Tinos naar Milos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 12:35 19:55 7 uur 20 minuten Ma, do, vr, zo
SeaJets 13:25 19:55 6 uur 30 minuten di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.