Naxos
Andros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naxos - Andros

Veerboot van Naxos naar Andros

Er zijn gemiddeld 4 wekelijkse afvaarten tussen Naxos en Andros. 3 maatschappijen varen deze route Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets en dit het hele jaar door. Naxos Andros veerboten kosten tussen €55 en €146, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Naxos Andros veerboten.

Naxos Andros Veerdienst Tijden

De eerste Naxos Andros veerboot vertrekt meestal vanuit Naxos rond 09:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 14:30.

Hoe lang is de veerdienst van Naxos naar Andros?

Naxos Andros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 11m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Naxos Andros Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 wekelijkse veerdiensten van Naxos naar Andros. Deze afvaarten worden verzorgd door Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Naxos Andros Veerboot Prijzen

Naxos Andros veerboot prijzen variëren tussen €55* en €146*. De gemiddelde prijs is €93*. De goedkoopste Naxos Andros veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €93*. De gemiddelde prijs voor een auto is €109*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Naxos naar Andros?

De afstand tussen Naxos en Andros is ongeveer 105,6 km of 57,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Naxos Andros veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Naxos en Andros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Naxos en Andros.

Kan ik te voet reizen van Naxos naar Andros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets tussen Naxos en Andros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Naxos naar Andros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Naxos naar Andros met Golden Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Naxos - Andros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 118 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 3h 11m
Snelste Zeiltijd 3h 10m
Eerste veerboot 09:10
Laatste veerboot 14:30
Afstand 57 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Naxos naar Andros?

De reistijd per veerboot van Naxos naar Andros is ongeveer 3h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Naxos naar Andros?

De prijs van de ferry overtocht van Naxos naar Andros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Naxos naar Andros is 109 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Naxos naar Andros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Naxos naar Andros. Dit zijn
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naxos naar Andros?

Boek overtochten van Naxos naar Andros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Naxos naar Andros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Naxos naar Andros reizen met
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Naxos naar Andros?

Ja, je kunt met een voertuig van Naxos naar Andros reizen met
  • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Naxos naar Andros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Naxos en Andros?

De afstand van Naxos naar Andros is ongeveer 57 zeemijlen.

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.


Andros Gids

Het Griekse eiland Andros maakt deel uit van de Cycladen en is ongeveer 40 km lang en 16 km breed op het breedste punt. Andros ligt op ongeveer 10 km naar het zuidoosten van het eiland Euboea en 3 km naar het noorden van Tinos. Andros is het meest noordelijke eiland van de groep en heeft een grote marine-traditie met een echte ansichtkaart landschap. Afgezien van de zandstranden, zijn er rotskusten, bergketens afgewisseld met vruchtbare vlaktes, weelderige vegetatie en overvloedig stromende beekjes. De hoofdstad van het eiland, Hora (wat betekent "hoofddorp") is de thuisbasis van de beroemde Griekse kapiteins en reders, en er is een opmerkelijke combinatie van middeleeuwse, neoklassieke en de stijl van het eiland duidelijk in zijn huizen. Trappen, een ruim plein met bomen, smalle straatjes, opmerkelijke kerken en musea, winkels, cafés en restaurants hun rol spelen in de schoonheid van de plaats. Naar boven dat schoonheid af, is er een Frankische kasteel op een eilandje verbonden met het belangrijkste eiland met een gebogen stenen brug dateert uit de 13e eeuw.

Het eiland is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en ook naar de andere eilanden van de Cycladen, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi en Amorgos.


Naxos naar Andros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 09:10 12:20 3 uur 10 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.