Skiathos naar Glossa Veerboot

De Skiathos Glossa veerdienst verbindt Sporadische eilanden met Skopelos Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 15 minuten Terwijl de veerdienst van Anes Ferries vertrekt tot 13 keer per week en duurt 30 min.

Dus dat is een totaal van 27 overtochten per week op de Skiathos Glossa route tussen Sporadische eilanden en Skopelos Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Skiathos - Glossa Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Skiathos Glossa tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Skiathos Glossa boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos behoort tot de Noordelijke Sporaden en ligt ten noordwesten van de Egeïsche Zee, ten oosten van het Pilion schiereiland in Magnesia op het Griekse vasteland, en ten westen van het eiland Skopelos, duidelijk zichtbaar op een heldere dag. Het merendeel van de steden op het eiland bevinden zich in het zuiden en het westen als het terrein is minder robuust is dan dat van de noordelijke delen van het eiland. Belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skiathos, is gelegen in het noordoosten van het eiland, waarvan de kustlijn wordt gekenmerkt door kapen, inhammen en peninsulars.

Het klooster van de Annunciatie is een populaire toeristische attractie op het eiland en wordt ook wel de Evangelistria klooster die is gewijd aan de Maagd Maria. Het is gelegen op ongeveer 4 km ten noorden van de stad Skiathos op een heuvel, maar helaas een deel van het klooster van de gebouwen, die werden gebouwd in 1794, zijn nu in puin. Echter, de kerk en de accommodatie gebouwen gerestaureerd.

Skiathos is verbonden door conventionele veerboot en high speed ferry naar Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.