Skiathos
Glossa
Veerboten naar Skopelos Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Skiathos - Glossa

Veerboot van Skiathos naar Glossa (Skopelos)

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Skiathos en Glossa (Skopelos). 3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways en vaart het hele jaar door. Skiathos Glossa (Skopelos) veerboten kosten tussen de €15 en €64, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Skiathos Glossa (Skopelos) veerboten.

Skiathos Glossa (Skopelos) Veerdienst Tijden

De eerste Skiathos Glossa (Skopelos) ferry vertrekt meestal vanuit Skiathos rond 15:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:40.

Hoe lang is de veerboot van Skiathos naar Glossa (Skopelos)?

Skiathos Glossa (Skopelos) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Skiathos Glossa (Skopelos) Veerboot Prijzen

Skiathos Glossa (Skopelos) veerboot prijzen variëren tussen €15* en €64*. De gemiddelde prijs is meestal €39*. De goedkoopste Skiathos Glossa (Skopelos) veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €36*. De gemiddelde prijs voor een auto is €70*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Skiathos naar Glossa (Skopelos)?

De afstand tussen Skiathos en Glossa (Skopelos) is ongeveer 13,5 km of 7,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Skiathos Glossa (Skopelos) veerboot?

Ja, Anes Ferries, Hellenic Seaways staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Skiathos en Glossa (Skopelos). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Skiathos en Glossa (Skopelos).

Kan ik ook te voet reizen van Skiathos naar Glossa (Skopelos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways tussen Skiathos en Glossa (Skopelos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Skiathos naar Glossa (Skopelos)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Skiathos naar Glossa (Skopelos) met Anes Ferries, Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Skiathos - Glossa

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Skiathos - Glossa (Skopelos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 49 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 15m
Eerste veerboot 15:40
Laatste veerboot 17:40
Afstand 7 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Skiathos naar Glossa?

De reistijd per veerboot van Skiathos naar Glossa is ongeveer 28m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Skiathos naar Glossa?

De prijs van de ferry overtocht van Skiathos naar Glossa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Skiathos naar Glossa is 46 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Skiathos naar Glossa?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Skiathos naar Glossa. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anes Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Skiathos naar Glossa?

Boek overtochten van Skiathos naar Glossa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Skiathos naar Glossa?

Ja, je kunt als voetpassagier van Skiathos naar Glossa reizen met
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Wat is de afstand tussen Skiathos en Glossa?

De afstand van Skiathos naar Glossa is ongeveer 7 zeemijlen.

Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos behoort tot de Noordelijke Sporaden en ligt ten noordwesten van de Egeïsche Zee, ten oosten van het Pilion schiereiland in Magnesia op het Griekse vasteland, en ten westen van het eiland Skopelos, duidelijk zichtbaar op een heldere dag. Het merendeel van de steden op het eiland bevinden zich in het zuiden en het westen als het terrein is minder robuust is dan dat van de noordelijke delen van het eiland. Belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skiathos, is gelegen in het noordoosten van het eiland, waarvan de kustlijn wordt gekenmerkt door kapen, inhammen en peninsulars.

Het klooster van de Annunciatie is een populaire toeristische attractie op het eiland en wordt ook wel de Evangelistria klooster die is gewijd aan de Maagd Maria. Het is gelegen op ongeveer 4 km ten noorden van de stad Skiathos op een heuvel, maar helaas een deel van het klooster van de gebouwen, die werden gebouwd in 1794, zijn nu in puin. Echter, de kerk en de accommodatie gebouwen gerestaureerd.

Skiathos is verbonden door conventionele veerboot en high speed ferry naar Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.


Glossa Gids

Glossa, de tweede grootste nederzetting op het eiland Skopelos, ligt ongeveer 25 kilometer ten noorden van Hora, de hoofdstad van het eiland. "De lange dorp", aldus Papadiamantis is onderscheidend door zijn traditionele, nobel karakter en de ruïnes van de oude torens en gebouwen die zijn ontdekt in de omgeving. Dit bergachtige dorp, op 300 m. boven de zeespiegel en biedt een prachtig uitzicht en is niet beïnvloed door de moderne manier van leven. Rond zijn smalle straatjes, kunnen bezoekers de vrouwen het dragen van de traditionele outfits van Skopelos genaamd "foustanes" te vinden. Glossa is een van de meest pittoreske dorpjes in de Sporaden, vanwege de smalle straten en paden, en de traditionele huizen van Macedonische soort - met twee verdiepingen, opknoping houten balkons en pannendaken.

Skopelos is een Grieks eiland gelegen in de Noordelijke Sporaden eilandengroep en is per boot verbonden met Volos, Agios Konstantinos, Skiathos, Alonissos en Thessaloniki in de zomer.


Skiathos naar Glossa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Aegean Flying Dolphins 15:40 15:55 15 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Aegean Flying Dolphins 17:40 17:55 15 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.