Champion Jet 1

Verzorgd door SeaJets op de route Mykonos Naxos, Mykonos Piraeus, Mykonos Thira, Naxos Piraeus, Naxos Thira & Piraeus Thira

Champion Jet 1 is een snelle veerboot en werd samen met haar zusterschip Champion Jet 2 begin 2015 van Condor Ferries gekocht met als doel om de aanvraag naar veerdiensten rond de Griekse eilanden tegemoet te komen. Deze catamaran/veerboot werd gebouwd in Australië in 1997 en heeft een capaciteit van 1000 passagiers en kan maximaal 200 voertuigen vervoeren. Aan boord vindt u alle faciliteiten die u van een morderne schip kunt verwachten, waaronder comfortabele stoelen, een café, een bar en uitkijk lounge.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn geen hutten aan boord, echter comfortabel, gegarandeerd vooraf toegewezen zitplaatsen zijn beschikbaar op alle overtochten, met een keuze uit zitplaatsen op de boven of benedendek.

Toegankelijkheid

Voor passagiers met beperkte mobiliteit, gehandicapten liften bieden toegang tot de autodekken en eenvoudig te gebruiken interne liften bieden toegang tot sanitaire voorzieningen.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Champion Jet 1 gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Champion Jet 1 Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip