COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Chora - Skiathos is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Chora naar Skiathos Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden pagina.

Chora - Skiathos Veerbootmaatschappij

  • 7 Afvaarten / Week 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 4 Afvaarten / Week 1 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 1 uur 20 min
  • Prijsaanvraag
  • 6 Afvaarten / Week 55 min
  • Prijsaanvraag

Chora naar Skiathos Veerboot

De Chora Skiathos veerdienst verbindt Skopelos Eilanden met Sporadische eilanden en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Hellenic Seaways varen tot maximaal 7 keer per week, Anes Ferries 4 keer per week, Golden Star Ferries 7 keer per week & de veerdienst van Aegean Flying Dolphins vaart tot maximaal 6 keer per week.

Er is een totaal van 24 overtochten per week op de Chora Skiathos route tussen Skopelos Eilanden en Sporadische eilanden en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos is een kleine eiland gelegen aan de Egeïsche Zee. Het eiland is ongeveer 12 km lang en 6 km breed, met een totale oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer. Skiathos is de kleinste van de bewoonde eilanden van de Sporaden, waar het grootste deel van de bevolking langs de zuidkust woont, en waar de heuvels meer zachte hellingen hebben. De noordkant van het eiland is heuvelachtiger en robuust. Dennenbossen bestrijkt een groot deel van het interieur delen van het eiland, waardoor het veel groener dan de meeste andere Griekse mediterrane eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Skiathos stad en Koukounaries.

Skiathos is bewoond sinds de oudheid. Skiathos stad werd gesticht in de 6e of 7e eeuw voor Christus door de Ioniërs. In de loop der eeuwen is het eiland veroverd en gehouden door een opeenvolging van koloniserende beschavingen, met inbegrip van de Atheners, Spartanen, Macedoniërs, Romeinen, Byzantijnen, Venetianen en Ottomanen.

Skiathos is per boot verbonden met Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.