Athene (Rafina)
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Athene (Rafina) - Naxos is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Rafina) - Naxos

Rafina naar Naxos Veerboot

De Rafina Naxos veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. SeaJets varen tot maximaal 7 keer per week, Blue Star Ferries 5 keer per week, Cyclades Fast Ferries 7 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 12 keer per week.

Er is een totaal van 31 overtochten per week op de Rafina Naxos route tussen Athene en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Athene (Rafina) - Naxos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Athene (Rafina) naar Naxos?

  De reistijd per veerboot van Athene (Rafina) naar Naxos is ongeveer 3h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Athene (Rafina) naar Naxos?

  De prijs van de ferry overtocht van Athene (Rafina) naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Athene (Rafina) naar Naxos is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Athene (Rafina) naar Naxos?

  Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Athene (Rafina) naar Naxos. Dit zijn
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Athene (Rafina) naar Naxos?

  Boek overtochten van Athene (Rafina) naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Athene (Rafina) naar Naxos?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Athene (Rafina) naar Naxos reizen met
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Athene (Rafina) naar Naxos?

  Ja, je kunt met een voertuig van Athene (Rafina) naar Naxos reizen met
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Athene (Rafina) naar Naxos?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Wat is de afstand tussen Athene (Rafina) en Naxos?

  De afstand van Athene (Rafina) naar Naxos is ongeveer 0 zeemijlen.

Rafina Gids

De Griekse stad van Rafina ligt aan de oostkust van de regio Attica in Griekenland. De stad en haven, ligt aan de Egeïsche Zee, in het oosten van de Penteli gebergte en in het noordoosten van de Mesogaia Plain. De Griekse hoofdstad Athene, ligt 25 km ten westen van Rafina die ook dicht bij de steden van Artemida en Nea Makri ligt. Rafina is een populaire bestemming voor de Atheners, te wijten aan de nabijheid van Athene, die met de auto naar Rafina rijden om wat te eten in een van de vele visrestaurants. Het is gebruikelijk om de vangst van de dag op display te zetten op ijs buiten alle restaurant.

De haven van Rafina is de tweede grootste haven van de regio Attica, na Piraeus, hoewel dit waarschijnlijk veranderd is want de haven van Lavrio is momenteel aan het uitbreiden. Veerboten vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en naar het grootste deel van de Cycladen. Zowel conventionele en hoge snelheid ferry’s verzorgen diensten naar de eilanden, met de meeste vertrekkende uit Rafina in de ochtend.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.