Volos
Alonissos
Veerboten naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Volos - Alonissos

Veerboot van Volos naar Alonissos

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Volos en Alonissos. 4 maatschappijen bevaren deze route Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Volos Alonissos veerboten kosten tussen €65 en €369, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Volos Alonissos veerboten.

Volos Alonissos Veerboot Tijden

De vroegste Volos Alonissos veerboot vertrekt meestal rond 07:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:00.

Hoe lang is de veerboot van Volos naar Alonissos?

Volos Alonissos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 49m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Volos Alonissos Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Volos naar Alonissos. Deze afvaarten worden verzorgd door Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways & SeaJets. Houdt er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Volos Alonissos Veerboot Prijzen

Volos Alonissos veerboot prijzen variëren tussen €65* en €369*. De gemiddelde prijs is meestal €201*. De goedkoopste Volos Alonissos veerboot prijzen beginnen vanaf €33*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €127*. De gemiddelde prijs voor een auto is €326*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Volos naar Alonissos?

De afstand tussen Volos en Alonissos is ongeveer 65,1 mijl (104,7 km) of 56,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Volos Alonissos veerboot?

Ja, Anes Ferries, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Volos en Alonissos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Volos en Alonissos.

Kan ik te voet reizen van Volos naar Alonissos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways, SeaJets tussen Volos en Alonissos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Volos naar Alonissos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Volos naar Alonissos met Anes Ferries, Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Sporadische eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Volos - Alonissos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 256 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 3h 49m
Snelste Zeiltijd 3h 0m
Eerste veerboot 07:30
Laatste veerboot 16:00
Afstand 56 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Volos naar Alonissos?

De reistijd per veerboot van Volos naar Alonissos is ongeveer 4h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Volos naar Alonissos?

De prijs van de ferry overtocht van Volos naar Alonissos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Volos naar Alonissos is 236 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Volos naar Alonissos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Volos naar Alonissos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anes Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Volos naar Alonissos?

Boek overtochten van Volos naar Alonissos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Volos naar Alonissos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Volos naar Alonissos reizen met
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Volos naar Alonissos?

Ja, je kunt met een voertuig van Volos naar Alonissos reizen met
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Volos en Alonissos?

De afstand van Volos naar Alonissos is ongeveer 56 zeemijlen.

Volos Gids

Volos, een Griekse stad en haven, ligt in Thessalië, Griekenland, en ongeveer 325 km ten noorden van Athene en 215 km ten zuiden van Thessaloniki. De haven biedt de region de enige toegang tot de zee en de stad is de hoofdstad van de regio Magnesia. De haven van Volos is een van de nieuwste havens van Griekenland met veel van zijn gebouwen gebouwd na 1955, toen een groot deel van wat was er eerder werd verwoest door een aardbeving. De Universiteit van Thessalië is gelegen in de stad die ook een centrum voor de productie, dienstverlening en toerisme voor de regio. De stad een belangrijke rol bij de Olympische Spelen van 2004 gespeeld als sindsdien heeft ook gastheer van andere sportieve evenementen zoals het Europees Kampioenschap Atletiek. De stad ontving ook de 7e Internationale Olympiade op Astronomy and Astrophysics in juli en augustus 2013.

De stad wordt beschouwd als een van de mooiste in Griekenland en zijn lange geschiedenis is te zien in zijn gebouwen. De vele woningen, gemeentelijke gebouwen, musea, vroeg 20e eeuwse industriële gebouwen en mooie kerken worden gecombineerd om Volos een plek te maken een bezoek waard.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Skiathos, Alonissos, Glossa en Skopelos.


Alonissos Gids

Het Griekse eiland Alonissos maakt deel uit van de Noordelijke Sporaden, samen met Skopelos (3 km naar het westen) en Skiathos, en is gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland heeft een ruige natuurlijke landschap en wordt omringd door kleine eilandjes verspreid over de archipel. Alonissos is een eiland ideaal voor bezoekers die willen ontspannen en genieten van ontspannen wandelingen in door dennenbossen, olijf- en boomgaarden. Het eiland is het meest afgelegen van de Noordelijke Sporaden eilandengroep, en is de thuisbasis van de National Marine Park van de Noordelijke Sporaden, een toevluchtsoord voor zeldzame zeevogels, dolfijnen en de mediterrane monniksrob, Monachus Monachus.

Wanneer je per boot op het eiland aankomt zult u Patitíri tegenkomen, de pittoreske haven en de hoofdstad van het eiland met zijn prachtige stenen geplaveide waterkant die zijn naam nam van de wijn persen gebruikt door de lokale bevolking. Hora (of Old Village) is de oude hoofdstad van het eiland. Een middeleeuws kasteel u een prachtig uitzicht op de zee, stenen huizen met foto perfecte hofjes, smalle geplaveide straatjes, dorsen vloeren en een aantal kerken kapselt de essentie van een typische Griekse eiland nederzetting.

Vanuit de haven is er veerboot en draagvleugelboot service vanaf Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros.


Volos naar Alonissos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 07:30 12:00 4 uur 30 minuten za
SeaJets 08:45 13:00 4 uur 15 minuten Ma, zo
Aegean Flying Dolphins 14:00 17:05 3 uur 5 minuten vr, za, zo
Aegean Flying Dolphins 16:00 19:05 3 uur 5 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.