Serifos
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Serifos - Naxos

Veerboot van Serifos naar Naxos

Gemiddeld zijn er 6 wekelijkse afvaarten tussen Serifos en Naxos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door SeaJets. Serifos Naxos veerboten kosten tussen de €170 en €174, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Serifos Naxos veerboten.

Serifos Naxos Veerboot Tijden

De eerste Serifos Naxos veerboot vertrekt meestal vanuit Serifos rond 11:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 11:10.

Hoe lang is de veerboot van Serifos naar Naxos?

Serifos Naxos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 10m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Serifos Naxos Veerboot Prijzen

Serifos Naxos veerboot prijzen variëren tussen €170* en €174*. De gemiddelde prijs is meestal €173*. De goedkoopste Serifos Naxos veerboot prijzen beginnen vanaf €171*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €173*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Serifos naar Naxos?

De afstand tussen Serifos en Naxos is ongeveer 59,0 mijl (94,9 km) of 51,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Serifos Naxos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Serifos en Naxos.

Kan ik te voet reizen van Serifos naar Naxos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Serifos en Naxos.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Serifos naar Naxos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Serifos naar Naxos met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Serifos - Naxos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel SeaJets
Gemiddelde prijs 220 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 5h 10m
Eerste veerboot 11:10
Afstand 51 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Serifos naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Serifos naar Naxos is ongeveer 5h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Serifos naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Serifos naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Serifos naar Naxos is 203 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Serifos naar Naxos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Serifos naar Naxos en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Serifos naar Naxos?

Boek overtochten van Serifos naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Serifos naar Naxos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Serifos naar Naxos reizen met
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Serifos naar Naxos?

Ja, je kunt met een voertuig van Serifos naar Naxos reizen met
  • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Serifos naar Naxos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Serifos en Naxos?

De afstand van Serifos naar Naxos is ongeveer 51 zeemijlen.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.