Sea Jets

Seat Jets is een Griekse rederij die veerdiensten verzorgt vanuit de havens van Piraeus (vlakbij Athene) en Rafina naar Kreta en de Cycladen.

Sea Jets biedt overtochten aan naar maar liefst 17 bestemmingen en beheert hiermee het grootste veerroutenetwerk in de Egeïsche Zee. De vloot van Sea Jets bestaat uit 11 schepen met ruimte voor in totaal 8500 passagiers en 1450 voertuigen. Onder de schepen van Sea Jets bevinden zich hoogwaardige catamarans waaronder de Champion Jet1 met ruimte voor 1000 passagiers en 200 voertuigen. De Champion Jet1 kan een topsnelheid bereiken van 40 knopen. Daarnaast beschikt Sea Jets over twee stijlvolle monohulls genaamd Tera Jet en Paros Jet met topsnelheden van respectievelijk 45 en 37 knopen.

Sinds de oprichting in 1989 verzorgt

Sea Jets comfortabele, veilige en snelle overtochten op basis van een handige en betrouwbare dienstregeling.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sea Jets bekijken en Sea Jets veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sea Jets bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Sea Jets routes

Alternatieve maatschappijen en routes