Sea Jets

Sea Jets is een Grieks bedrijf dat ferry overtochten van Piraeus, binnen Athene stedelijk gebied, en Rafina naar Kreta en de Cycladen eilanden.

Sea Jets exploiteert regelmatig overtochten met hun vloot van 11 hogesnelheidsschepen, het grootste netwerk in de Egeïsche Zee. Ze verbinden 17 havens met een totale capaciteit voor meer dan 8.500 passagiers en 1.450 voertuigen. De Sea Jets vloot bestaat hoofdzakelijk uit topkwaliteit catamarans. Ook bevat de stijlvolle éénrompsboot Tera Jet, de grootste van de vloot, en Paros Jet, met een snelheid van 45 en 37 knopen. De grootste catamaran van de onderneming, Champion Jet1, met maximaal 1.000 passagiers en 200 voertuigen, kan met een indrukwekkende snelheid van 40 knopen cruisen.

Sea Jets heeft consequent alle passagiers betrouwbaar, consistent en veilig zeevervoer aangeboden sinds 1989. Door ervoor te kiezen om alleen veerboten te gebruiken, en met meer dan 140 veerverbindingen van Piraeus, Rafina en Kreta naar de eilanden van de Cycladen , Zij bieden de snelste en meest handige service beschikbaar in de regio.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sea Jets bekijken en Sea Jets veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sea Jets bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Sea Jets routes

Alternatieve maatschappijen en routes