COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar VK

Bij Direct Ferries kunt u alle Ferries to UK vergelijken zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

U kunt alle overtochten naar VK snel en eenvoudig vergelijken, zodat u verzekerd bent van de beste beschikbare overtochten tegen de beste prijs!

Volg de links hieronder voor de verschillende veerboten naar VK of om dienstregelingen en prijzen te vergelijken, vul uw gegevens in onze Zoek en boek vergelijkingssysteem.

Populaire veerbootmaatschappijen

    • 47 Dagelijks Overtochten 35 min
    • Prijsaanvraag
    • 20 Afvaarten / Dag 1 uur
    • Prijsaanvraag
    • 18 Afvaarten / Dag 22 min
    • Prijsaanvraag
    • 16 Afvaarten / Dag 1 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

VK klantenrecensies

  • "Snel en gemakkelijk"

    Altijd als ik naar Frankrijk ga, reis ik via de Eurotunnel. Niet echt veel te zeggen over wanneer u met Eurotunnel reist omdat het een hele korte overtocht is. Met de Eurotunnel kan ik rechtuit op de snelweg rijden als ik aan de overkant ben. Het is alleen iets te duur, maar ik snap ook dat je een beetje meer moet betalen om wat tijd te besparen.

    Lees meer Lees minder
  • "Leuke boot"

    Gisteravond reisde ik mee aan boord van de Normandie vanuit Caen naar Portsmouth, en heb genoten van een aangename en snelle oversteek naar Engeland. De Normandie is een mooi boot, en de faciliteiten zijn op zich wel aardig. Ik heb een binnenhut geboekt, het was vrij klein maar zeer comfortable. ! Het voordeel van 's nachts reizen met de boot is dat je geen gevoel krijgt van ongemerkt tijd verspil!

    Lees meer Lees minder
  • "Bretagne, Heerlijk Bretagne!"

    Ik woon in Londen en reisde mee aan boord van het schip Bretagne vanuit Portsmouth naar St Malo. Het is een mooie, niet al te grote schip. Het eten aan boord was van goede kwaliteit en heel gevarieerd en het entertainment erg familie georiënteerd. Ik boekte een avondtocht maar er waren helaas geen hutten meer, ik had dus een verstelbare stoel. Het is "ok" voor een paar uur, maar na een tijdje lag ik op de vloer te slapen zoals de meeste mensen in de salon. Het was een goede ervaring, goedkoper dan vliegen, en ik heb genoten van de aankomst met een mooi uitzicht op St Malo!

    Lees meer Lees minder
  • "Een echte superferry!"

    Onlangs reisde ik aan boord van de Britannica van Harwich naar Hoek van Holland- en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was! Aan boord van de nieuw schepen zijn allerlei moderne faciliteiten te vinden. De drankjes zijn redelijk geprijsd, met een buffetrestaurant en la carte restaurant. De hutten waren brandschoon en goed uitgerust, met brede bedden, flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. Zonder twijfel zou ik weer gebruik maken van Stena Line veerdiensten

    Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in VK