Lerwick
Kirkwall
Veerboten naar Orkney Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Lerwick - Kirkwall

Veerboot van Lerwick naar Kirkwall

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse afvaarten tussen Lerwick en Kirkwall. Deze ferry route wordt uitgevoerd door Northlink Ferries. Lerwick Kirkwall veerboten kosten tussen €24 en €289, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Lerwick Kirkwall veerboten.

Lerwick Kirkwall Veerboot Tijden

De eerste Lerwick Kirkwall ferry vertrekt meestal vanuit Lerwick rond 17:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:30.

Hoe lang is de veerboot van Lerwick naar Kirkwall?

Lerwick Kirkwall Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Lerwick Kirkwall Veerboot Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Lerwick naar Kirkwall. Deze afvaarten worden verzorgd door Northlink Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Lerwick Kirkwall Veerboot Prijzen

Lerwick Kirkwall veerboot prijzen variëren tussen €24* en €289*. De gemiddelde prijs is €139*. De goedkoopste Lerwick Kirkwall veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €52*. De gemiddelde prijs voor een auto is €182*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Lerwick naar Kirkwall?

De afstand tussen Lerwick en Kirkwall is ongeveer 148,7 mijl (239,3 km) of 129,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Lerwick Kirkwall ferry?

Ja, Northlink Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Lerwick en Kirkwall. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Lerwick en Kirkwall.

Kan ik te voet reizen van Lerwick naar Kirkwall?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Northlink Veerboten tussen Lerwick en Kirkwall.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Lerwick naar Kirkwall?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Lerwick naar Kirkwall met Northlink Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Shetland Eilanden naar Orkney Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Lerwick - Kirkwall Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming UK
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Northlink Ferries
Gemiddelde prijs 177 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 5h 30m
Eerste veerboot 17:30
Afstand 129 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Lerwick naar Kirkwall?

De reistijd per veerboot van Lerwick naar Kirkwall is ongeveer 5h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Lerwick naar Kirkwall?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Lerwick naar Kirkwall en dat is
  • Northlink Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Lerwick naar Kirkwall?

Boek overtochten van Lerwick naar Kirkwall via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Lerwick Gids

Lerwick is de hoofdstad en de belangrijkste haven van de Shetland-eilanden in Schotland. Lerwick ligt ongeveer 160 km van de noordoostelijke kust van Schotland, 340 km ten noorden van Aberdeen en 370 km ten westen van Bergen, Noorwegen. De stad ligt aan de oostkust van het vasteland van Shetland. De stad heeft vele voorzieningen die normaal gesproken alleen aangetroffen worden in grotere steden in het Britse vasteland. De stad heeft veel ontspanning en entertainment faciliteiten met een breed scala aan bars en nachtclubs. De stad is gecentreerd rond de drukke haven, terwijl Hay's Dock, ooit het centrum van de visserij-industrie en de scheepsbouw nu de thuisbasis is van de prachtige Shetland Museum en Archief.

De haven is het meest noordelijke gelegen haven van Verenigd Koninkrijk, op het kruispunt van de Noordzee en het noorden van de Atlantische Oceaan. Lerwick haven heeft een nieuwe verhoogde passagier loopbrug om de nieuwste roll-on, roll-off-veerboten tegemoet te komen. Northlink Ferries verzorgt dag-en avondtochten tussen Lerwick en Aberdeen, met regelmatig tussenstops in Kirkwall op de Orkney-eilanden. De Shetland Islands gemeente biedt ook een ro-ro-veerdienst naar Out Skerries en Bressay vanuit een terminal in het centrum van de stad.


Kirkwall Gids

De stad Kirkwall, in de Orkney-eilanden, is de grootste stad en hoofdstad van het eiland. De stad ontleent zijn naam aan de Noorse naam Kirkjuvage (Church Bay), die later werd verbasterd tot Kirkvoe, Kirkwaa en dan Kirkwall. De Orkney-eilanden liggen buiten de noord-oost kust van Schotland. Beste eigenschap Kirkwall is misschien wel de zandstenen St Magnus Cathedral, algemeen beschouwd als de mooiste middeleeuwse gebouw in het noorden van Schotland. De oorspronkelijke stad is een van de best bewaarde voorbeelden van een oude Noorse stad. Andere historische bezienswaardigheden in de stad zijn, waaronder het bisschoppelijk paleis en Earl's Palace. De stad was ooit een rustige plek van bezinning, maar is nu een bruisende marktstad, een levendig centrum om te winkelen en uit eten gaan. Bezoekers zullen een breed scala van accommodatie te vinden op het eiland, dat is geschikt voor lange en korte verblijven, bed and breakfast of self-catering.

Veerdiensten vanuit Orkney vertrekken naar Aberdeen (6 uur), Scrabster (90 minuten) en John O'Groats.


Lerwick naar Kirkwall Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Northlink Ferries 17:30 23:00 5 uur 30 minuten di, do, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.