Brittany Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Brittany Ferries

Brittany Ferries

Brittany Ferries biedt veerdiensten aan naar West-Frankrijk en Noord-Spanje en verzorgt overtochten tussen Frankrijk en Ierland.

Als u met Brittany Ferries vaart, is uw reisbestemming meer dan slechts een haven. Elke bestemming heeft een eigen karakter en beschikt over geweldige winkels, bars en restaurants.

Brittany Ferries vaart met luxe Cruise Ferries waardoor uw vakantie begint zodra aan boord stapt.

Het entertainment aan boord is gevarieerd. De restaurants serveren overheerlijke gerechten uit de Franse keuken die natuurlijk een uitstekende reputatie heeft. U kunt ook winkelen in een van de vele boetiekjes, of ontspannen in uw comfortabele en luxueuze accommodatie.

Op langere overtochten, zoals bijvoorbeeld tussen Engeland en Spanje, kan uw cabine het verschil maken. Een cabine biedt privacy en zorgt ervoor dat u van een comfortabele nachtrust kunt genieten. Overdag kunt u uw bezittingen in de cabine veilig opbergen.

Brittany Ferries biedt op de routes Portsmouth-Le Have en Portsmouth-Le Havre tevens eenvoudige veerdiensten aan, genaamd Brittany Ferries économie. Deze service biedt niet de faciliteiten van de cruise-achtige diensten of de snelheid van de Normandie Express. Het is een uitstekende keuze voor passagiers die een betaalbare overtocht willen maken zonder veel gedoe. De Brittany Ferries économie veerdienst maakt gebruik van de veerboot Etretat.

Bekijk Brittany Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Brittany Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Brittany Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Brittany Ferries routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Brittany Ferries klantenrecensies.

 • "Hulpvaaedig"

  Attent aardig, geduldig, vriendelijk,

  Lees meer Lees minder
 • "Erg tevreden"

  Prijs / kwaliteit top! Eten en drinken naar ons idee zelfs goedkoop. Enige mindere punt was het slechts op één moment een paar minuten naar je hond in de camper mogen. 16 uur varen is dan best lang.

  Lees meer Lees minder
 • "Overnight ferry "

  Nice boattrip

  Lees meer Lees minder
 • "REIS 30 JUNI IERLAND"

  zeer tevreden

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.