Fishbourne
Portsmouth
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Fishbourne - Portsmouth is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Fishbourne - Portsmouth

Nieuwste aanbiedingen voor Fishbourne - Portsmouth

Fishbourne naar Portsmouth Veerboot

De Fishbourne Portsmouth veerdienst verbindt Eiland van Wight met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Wightlink. De veerdienst gaat maximaal 24 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 45 minuten.

Fishbourne Portsmouth vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Fishbourne naar Portsmouth is ongeveer 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Fishbourne naar Portsmouth kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Fishbourne naar Portsmouth is 124 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Fishbourne naar Portsmouth en dat is
  • Wightlink
 • Boek overtochten van Fishbourne naar Portsmouth via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Fishbourne naar Portsmouth reizen met
  • Wightlink
 • Ja, je kunt met een voertuig van Fishbourne naar Portsmouth reizen met
  • Wightlink
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Wightlink
 • De afstand van Fishbourne naar Portsmouth is ongeveer 9 zeemijlen.

Fishbourne Gids

Fishbourne is een dorp en kleine haven op het Isle of Wight in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Fishbourne is gelegen tussen het dorpje Wootton en de stad Ryde, aan de oostelijke oever van Wootton Creek.
Het Isle of Wight, naar de oude Romeinen bekend als Vectis, is een provincie en het grootste eiland van Engeland, gelegen aan het Engels Kanaal, ongeveer 5 tot 8 km vanaf de kust van Hampshire, gescheiden van het vasteland van Groot-Brittannië door een zeestraat genaamd The Solent. Het eiland heeft een aantal resorts die sinds de Victoriaanse tijd vakantiebestemmingen zijn.
De haven heeft een ferry terminal, met diensten verzorgd door demaatschappij Wightlink, naar Portsmouth gelegen over de Solent op het Britse vasteland. Passagiers die hun auto’s mee willen nemen dienen uiterlijk 30 minuten vóór vertrek in de ferry terminal zijn, maar niet meer dan een uur vóór vertrek. Voetgangers dienen minstens 15 minuten vóór vertrek aanwezig te zijn. Reizigers hebben genoeg tijd nodig om hun tickets op te kunnen halen.


Portsmouth Gids

Portsmouth ligt aan de zuidkust van Engeland in het graafschap Hampshire. De stad heeft een lange en sterke verbinding met de Royal Navy overspant eeuwen en was ooit een integraal onderdeel van de wereld van de scheepsbouw, waarbij de eerste droogdok in de late 15de eeuw werd verbouwd, die nog steeds wordt gebruikt. Portsmouth blijft een belangrijke basis voor de Koninklijke Marine en is de thuisbasis van vele voorname schepen, met zijn kroon op het werk dat het vlaggenschip van Lord Nelson, de HMS Victory. Door haar strategische bekendheid, werd Portsmouth vrij uitgebreid gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en is dus nu veel meer een mix van nieuw en oud, met enkele van de meest historische gebieden, waaronder het Hard en de Point. De voorstad Southsea is een vaste favoriet van gezinnen op vakantie in Portsmouth en beschikt over een lange strook strand en twee pieren en een goede toeristische informatie centrum. Southsea is een bijzonder levendig deel van Portsmouth en heeft vele bars, cafés en een leuk thema park aan de Clarence Pier.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St. Helier, St. Peter Port en Ryde.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking