Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Newcastle Veerboot Haven

  • Newcastle Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Newcastle vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Newcastle Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Newcastle Veerdiensten

Newcastle Gids

Wat te doen in Newcastle?

Na aankomst in Newcastle reizen veel passagiers direct door naar Schotland dat op slechts een uurtje rijden ligt. Dit is eigenlijk zonde, want Newcastle heeft als bestemming voor een leuke citytrip veel te bieden. Het is een echte studentenstad met veel gezellige pubs en restaurantjes. De grote blikvanger van Newcastle is de spectaculaire Tyne Bridge met een lengte van 389 meter en een hoogte van 59 meter. Het Discovery Museum vertelt de lokale geschiedenis en herbergt de Turbinia, een schip dat in 1894 werd gebouwd als eerste stoomturbineschip ter wereld. Liefhebbers van leuke winkels en warenhuizen kunnen uitgebreid shoppen in de grote winkelstraat Northumberland Street. Vlakbij Newcastle begint Hadrian’s Wall, een muur van zo’n 90 kilometer lang die in opdracht van de Romeinse keizer Hadrianus werd gebouwd om de Schotten buiten de deur te houden. Langs Hadrian’s Wall liggen de mooiste wandelpaden van Engeland

Vervoer

Het centrum van Newcastle is prima te bewandelen. Daarnaast kent Newcastle een uitstekend openbaar vervoerssysteem dat bestaat uit metro’s en bussen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.