Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Guernsey Veerboot Haven

  • Guernsey Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Guernsey vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Guernsey Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Guernsey Veerdiensten

Guernsey Gids

Guernsey Veerboot haven

Veerboten naar Guernsey meren aan in de hoofdstad van het eiland - St Peter Port. Vanwege de keienstraten en pittoreske waterkant is het makkelijk te begrijpen waarom St Peter Port als één van de mooiste havenstadjes beschouwd wordt. De veerhaven van Guernsey verbindt u zowel met havens langs de zuidkust van Engeland en Normandië in Frankrijk als de nabij gelegen eilanden. Het prachtige decor van St Peter Port voorziet u van een perfect achtergrond wanneer u per schip aan- of afreist. Er is zat te doen op Guernsey, maar als u het liever rustig aan doet kunt u door de boetiekjes struinen of met een kop koffie de wereld aan u voorbij laten gaan.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.