Boek uw overtocht naar Liverpool

Vanuit de veerhaven van Liverpool in Engeland vertrekken veerboten naar Dublin & Douglas. U kunt kiezen uit 19 afvaarten / week vanuit de haven van Liverpool in Engeland naar Ierland & Eiland van Man.

Vaartijden variëren van 2 uur 45 minuten op de Douglas veerdienst tot 7 uur 30 minuten op de Dublin veerdienst.

Deze pagina toont een kort overzicht, maar sommige overtochten zijn seizoensgebonden. Wij raden u dan ook aan om de actuele vertrektijden en prijzen te raadplegen via onze Liverpool tariefzoeker.

Liverpool Havenkaart

Klik voor Kaart

Liverpool Veerboot Alternatieven

Liverpool Veerdiensten

 • P&O Irish Sea
  • 7 afvaarten / week 7 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Steam Packet
  • 12 afvaarten / week 2 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Liverpool Gids

Liverpool is een bescheiden vissersdorp voor een half millennium geweest tot de einde van de samenwerking van Chester en de bloeiende slavenhandel. De eerste dok werd in 1715 verbouwd. Vanaf die tijd tot de afschaffing van de slavernij in Groot-Brittannië in 1807, Liverpool was een van de bekendste staden waar langs slaven werden getransporteerd. Na de afschaffing van de handel, de haven bleef groeien tot een zeven - mijl keten van dokken, niet alleen voor het goederenvervoer, maar ook vanwege de groothandel van Europese emigratie. Negen miljoen Europeanen zijn naar Amerika en Australazië vertrokken tussen 1830 en 1930. Sommige zijn in Liverpool gebleven, dit resulteerde in de grootste bevolkingstoename in vijftig jaar. Een nog grotere impuls kwam met immigratie uit het Caribisch gebied en China, en vooral Ierland in de nasleep van de aardappel hongersnood in 1845. Er is veel veranderd sinds de jaren 1990, de EU- heeft diverse millennium en ontwikkelingsfondsen en heeft verschillende projecten in gang gezet.

Hoe kom je in Liverpool Veerboot Haven

 • Liverpool Haven Adres

  Branch Dock 2,Gladstone,Liverpool Freeport,Bootle,Merseyside,L20 1BG,United Kingdom Off St Nicholas Place,Princes Parade,Liverpool,L3 1DL,United Kingdom

 • Liverpool Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Liverpool vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Liverpool Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!