COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Manche Iles Express

Manche Iles Express biedt veerdiensten aan tussen de Kanaaleilanden en de regio Normandië in Frankrijk. Daarnaast verzorgt Manche Iles Express overtochten tussen de verschillende Kanaaleilanden.

Manche Iles Express verzorgt sinds 2005 in samenwerking met het Conseil Général de la Manche veerdiensten die het departement Manche in Normandië verbinden met de Kanaaleilanden. De overtochten worden gemaakt in twee snelle veerboten genaamd Granville, met ruimte voor 245 passagiers, en Victor Hugo, met ruimte voor 195 passagiers. Beide vaartuigen kunnen een maximale snelheid bereiken van 32 knopen. Ze zijn uitgerust met comfortabele vliegtuigstoelen en snackbars en taxfree winkels.

De veerdiensten vertrekken vanuit de havens van Granville, Diélette en Carteret en varen naar de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Sark en Alderney. Gezien de korte reistijd is Manche Iles Express een ideale keuze voor uw korte vakantie.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bekijken en Manche Iles Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Manche Iles Express routes

Manche Iles Express klantenrecensies.

 • "Dagtrip naar Sark"

  Zeer genoten van de trip naar Sark. Vooral het bezoek aan Little Sark Leuk restaurant met mooie tuin en heerlijke lunch.

  Lees meer Lees minder
 • "Retour St. Helier."

  Gave overtocht, snel geregeld en wat ruwer weer terug naar Granville.

  Lees meer Lees minder
 • "zeer correct"

  Bootreis verliep zeer vlot, perfecte timing, zeer vriendelijk personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "veel hoge golven"

  Als je snel zeeziek wordt is het niet aan te raden om deze reis te maken. Vanwege de eb en vloed is er in de ochtend een flinke deining op zee. Verder alles keurig geregeld er is ook genoeg plek op de boot om bij elkaar te zitten. Wij waren met z'n vieren en hadden s'morgens al een primatour ingenomen dat hielp enorm. Boot vertrok op tijd genoeg te eten en drinken aan boord als je maag het tenminste aankan! Terugreis veel minder golven tot grote opluchting van mijn dochters!

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes