Manche Iles Express
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Manche Iles Express

Manche Iles Express

Manche Iles Express biedt veerdiensten aan tussen de Kanaaleilanden en de regio Normandië in Frankrijk. Daarnaast verzorgt Manche Iles Express overtochten tussen de verschillende Kanaaleilanden.

Manche Iles Express verzorgt sinds 2005 in samenwerking met het Conseil Général de la Manche veerdiensten die het departement Manche in Normandië verbinden met de Kanaaleilanden. De overtochten worden gemaakt in twee snelle veerboten genaamd Granville, met ruimte voor 245 passagiers, en Victor Hugo, met ruimte voor 195 passagiers. Beide vaartuigen kunnen een maximale snelheid bereiken van 32 knopen. Ze zijn uitgerust met comfortabele vliegtuigstoelen en snackbars en taxfree winkels.

De veerdiensten vertrekken vanuit de havens van Granville, Diélette en Carteret en varen naar de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Sark en Alderney. Gezien de korte reistijd is Manche Iles Express een ideale keuze voor uw korte vakantie.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bekijken en Manche Iles Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Manche Iles Express klantenrecensies.

 • "Zeeziek"

  Op de reis van Dielette naar Guernsey werd ik zeeziek. Ik werd heel vriendelijk 'verzorgd' door de bemanning en kreeg tips om dit bij een volgende reis te voorkomen. Deze tips hielpen al was de zee toe veel rustiger.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede vaart "

  Een prima reis, snel en efficiënt. Goede boot en fijn behulpzaam personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip naar Sark"

  Zeer genoten van de trip naar Sark. Vooral het bezoek aan Little Sark Leuk restaurant met mooie tuin en heerlijke lunch.

  Lees meer Lees minder
 • "Retour St. Helier."

  Gave overtocht, snel geregeld en wat ruwer weer terug naar Granville.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.