Northlink Ferries

NorthLink Ferries verbindt Schotland met de Orkneyeilanden en Shetlandeilanden. De overtochten worden 363 dagen per jaar aangeboden en zijn populair onder zowel de lokale bevolking als toeristen.

De veerdiensten worden nu verzorgd door Serco. NorthLink Ferries beschikt over een moderne vloot waardoor u veilig, comfortabel en prettig kunt reizen. Dankzij de handige dienstregeling is het erg gemakkelijk om de oversteek te maken naar de noordelijke eilanden.

Aan boord van de veerboten van Northlink Ferries vindt u lounges, bars en eetgelegenheden waar u gerechten kunt proeven die zijn bereid met Schotse producten. De schepen beschikken ook over een winkel, entertainment, cabines en slaapunits die een betaalbaar alternatief vormen voor de cabines.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Northlink Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Northlink Ferries routes