Ryde
Portsmouth Harbour
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Ryde - Portsmouth Harbour is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Ryde - Portsmouth Harbour

Nieuwste aanbiedingen voor Ryde - Portsmouth Harbour

Ryde naar Portsmouth Harbour Veerboot

De Ryde Portsmouth Harbour veerdienst verbindt Eiland van Wight met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Wightlink. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 22 minuten.

Ryde Portsmouth Harbour vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland van Wight naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Ryde naar Portsmouth Harbour?

  De reistijd per veerboot van Ryde naar Portsmouth Harbour is ongeveer 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Ryde naar Portsmouth Harbour?

  De prijs van de ferry overtocht van Ryde naar Portsmouth Harbour kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ryde naar Portsmouth Harbour is 41 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Ryde naar Portsmouth Harbour?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Ryde naar Portsmouth Harbour en dat is
  • Wightlink
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ryde naar Portsmouth Harbour?

  Boek overtochten van Ryde naar Portsmouth Harbour via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ryde naar Portsmouth Harbour?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Ryde naar Portsmouth Harbour reizen met
  • Wightlink
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ryde naar Portsmouth Harbour?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Ryde naar Portsmouth Harbour?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Wightlink
 • Wat is de afstand tussen Ryde en Portsmouth Harbour?

  De afstand van Ryde naar Portsmouth Harbour is ongeveer 4 zeemijlen.

Ryde Gids

De stad Ryde ligt aan de noordoostkust van het eiland Wight, dat is een eiland gelegen langs de zuidkust van het Engels vasteland. De steden van Opper Ryde en Lower Ryde groeide in de 19e eeuw, maar daarna samengevoegd. Ryde staat bekend om haar prachtige zandstranden die worden onthuld bij eb, die met het oog op de veerdienst die vanuit de stad tegemoet pier van de stad noodzakelijk maken. Het is de vierde langste pier in het Verenigd Koninkrijk en is een monumentaal bouwwerk. Duidelijk zichtbaar vanaf het zien zijn de twee kerktorens van Allerheiligen en de Heilige Drie-eenheid kerken. De torenspits van All Saints Church staat op 177 voeten en de kerk werd gebouwd in 1872 door George Gilbert Scott. Holy Trinity Church werd in 1845 voltooid en is gemaakt door Thomas Hellyer. Er zijn slechts een paar grote open ruimtes in Ryde voorbij de esplanade, maar omvat Appley Park, Puckpool Park, Vernon Square, Simon Straat Recreation Ground, St. John's Park, Salter Road Recreation Ground en Oakfield Football Club.

De haven is heeft diensten aan Southsea verzorgd met een hovercraft en diensten met een catamaran naar Portsmouth Harbour, die vervolgens verbinding biedt met zowel Island Line treinen en het vasteland van treinen naar London Waterloo.


Portsmouth Harbour Gids

De stad Portsmouth ligt aan de zuidkust van Engeland in het graafschap Hampshire.

De stad heeft een lange en sterke verbinding met de Royal Navy overspant eeuwen en was ooit een integraal onderdeel van de wereld van de scheepsbouw, de bouw van de eerste ooit droogdok in de late 15de eeuw, die nog steeds wordt gebruikt. Portsmouth blijft een belangrijke basis voor de Koninklijke Marine en is de thuisbasis van vele voorname schepen, met zijn kroon op het werk dat het vlaggenschip van Lord Nelson, de HMS Victory. Door haar strategische bekendheid, werd Portsmouth vrij uitgebreid gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en is dus nu veel meer een mix van nieuw en oud, met enkele van de meest historische gebieden, waaronder het Hard en de Point.

De voorstad Southsea is een vaste favoriet van gezinnen op vakantie in Portsmouth en beschikt over een lange strook strand en twee pieren en een goede toeristische informatie centrum. Southsea is een bijzonder levendig deel van Portsmouth en heeft vele bars, cafés en een leuk thema park aan de Clarence Pier.

Portsmouth wordt geserveerd door vele veerbootmaatschappijen en routes. De Portsmouth Catamaran Terminal wordt echter gebruikt door voetpassagiers voor overtochten vanuit Isle of Wight.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking