Boek uw overtocht naar Yarmouth

De veerhaven van Yarmouth in Eiland van Wight verbindt u met Lymington in Engeland met een keuze uit 14 ferry overtochten per dag. De duur van de Yarmouth naar Lymington overtocht uit 40 minuten en het kruispunt wordt bediend door Wightlink.

Yarmouth Havenkaart

Klik voor Kaart

Yarmouth Veerboot Alternatieven

Yarmouth Veerdiensten

 • Wightlink
  • 14 afvaarten / dag 40 min
  • Prijsaanvraag

Yarmouth Gids

Yarmouth is een havenstad in het westen van het Isle of Wight, voor de zuidkust van Engeland. De stad is genoemd naar de ligging aan de monding van de kleine West- Yar rivier (er is ook een Oost- Yar op het eiland).
Yarmouth heeft een regeling voor meer dan duizend jaar, en is een van de vroegste op het Isle of Wight. De eerste record van een nederzetting hier was Koning Ethelred, het record van de Danegeld belasting van 991. Het heette oorspronkelijk Eremue, wat "modderige estuarium" betekent. De straten van Yarmouth werd aangelegd door de Noormannen op de grid systeem, een plan dat nog te zien is in de lay-out van vandaag. Het groeide snel en heeft zijn eerste Charter als een stad in 1135 gekregen.
De stad werd verwoest door de Fransen in 1377 die op weg waren naar Newtown en Carisbrooke, de haven bloeide na de bouw van Yarmouth Castle, verschold tussen de kade en de pier, op bevel van Hendrik VIII.

Hoe kom je in Yarmouth Veerboot Haven

 • Yarmouth Haven Adres

  Yarmouth Car Ferry Terminal, Quay Street, Yarmouth, Isle of Wight, PO41 0P

 • Yarmouth Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Yarmouth vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Yarmouth Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!