Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Yarmouth Veerboot Haven

  • Yarmouth Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Yarmouth vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Yarmouth Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Yarmouth Veerdiensten

Yarmouth Gids

Yarmouth Gids

Yarmouth is een havenstad in het westen van het Isle of Wight, voor de zuidkust van Engeland. De stad is genoemd naar de ligging aan de monding van de kleine West- Yar rivier (er is ook een Oost- Yar op het eiland). Yarmouth heeft een regeling voor meer dan duizend jaar, en is een van de vroegste op het Isle of Wight. De eerste record van een nederzetting hier was Koning Ethelred, het record van de Danegeld belasting van 991. Het heette oorspronkelijk Eremue, wat "modderige estuarium" betekent. De straten van Yarmouth werd aangelegd door de Noormannen op de grid systeem, een plan dat nog te zien is in de lay-out van vandaag. Het groeide snel en heeft zijn eerste Charter als een stad in 1135 gekregen. De stad werd verwoest door de Fransen in 1377 die op weg waren naar Newtown en Carisbrooke, de haven bloeide na de bouw van Yarmouth Castle, verschold tussen de kade en de pier, op bevel van Hendrik VIII.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.