Douglas
Larne
Veerboten naar Noord Ierland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Douglas - Larne

Douglas naar Larne Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Douglas Larne ferry ticket van Eiland van Man naar Noord Ierland met directferries.nl en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Douglas Larne ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Kies nu Douglas Larne of een aleternatieve veerdienst naar Noord Ierland in onze Zoek en boek en ontdek hoe eenvoudig het is om uw ferry reserveren.

Alternatieven voor Douglas - Larne

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland van Man naar Noord Ierland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Douglas naar Larne?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Douglas naar Larne en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Douglas naar Larne?

Boek overtochten van Douglas naar Larne via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Douglas naar Larne?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Douglas naar Larne?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Douglas naar Larne?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Douglas Gids

Douglas, op het eiland Man is de grootste en de hoofdstad van het eilanden. De stad is gelegen aan de monding van de rivier Douglas, die een deel van de haven en de commerciële haven maakt. De stad is ook gelegen aan een baai, Douglas Bay, die ongeveer twee mijl lang is. De stad is het belangrijkste commerciële centrum voor het bedrijfsleven, financiën, juridische diensten, vervoer, winkels, entertainment en de scheepvaart.
De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden zoals de Tower Refuge, een klein kasteel gebouwd op Conister Rock op Douglas Bay als een toevluchtsoord voor schipbreukelingen. Er is ook een paardentram die langs de promenade van de Sea Terminal aan de Manx Electric Railway rijdt en stoomtreinen die 15 mijl reizen vanaf Douglas station naar Port Erin in het zuiden van het eiland. Voor de liefhebbers van autosport, de jaarlijkse Isle of Man TT motorrace begint en eindigt in de stad.
De haven in de stad is de primaire en enige haven op het eiland Man, met veerdiensten die het eiland verbinden met de Britse eilanden en het Ierse vasteland. De ferry terminal is gelegen aan de waterkant, op Centraal-Promenade, midden in het hart van de stad.


Larne Gids

Larne ligt in County Antrim, Noord-Ierland, aan de westelijke kant van een smalle inham die Larne Lough links naar de zee. Aan de oostelijke kant van de inlaat is een schiereiland genaamd Islandmagee. In het westen van Larne is de oude vulkanische vorming van Antrim Plateau, met zijn gletsjers dalen landschappelijk vegen naar de zee het naar het noorden van Larne in wat bekend staat als de Glens van Antrim.

Het kustgebied rond Larne is bewoond millennia, en het dacht te zijn geweest een van de vroegst bewoonde gebieden van Ierland, met deze vroege menselijke bevolking geloofde via het North Channel te zijn aangekomen uit Schotland. In de 13e eeuw de familie Schots-Ierse Bissett gebouwd Olderfleet Kasteel bij Curran Point. In 1315 Edward de Bruce van Schotland (broer van Robert the Bruce, koning van Schotland) geland op Larne met zijn 6000 sterk leger op weg naar Ierland, waar Olderfleet Kasteel was van strategisch belang te veroveren. Edward zag Ierland als een ander front in de voortdurende oorlog tegen Norman Engeland.

Veerboten varen vanuit de haven naar Cairnryan en Troon in Schotland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.