Jersey

Vergelijk overtochten van Jersey naar Engeland

Er zijn 2 ferry routes tussen Jersey en Engeland, met een gecombineerde 10 afvaarten per week. Condor Ferries biedt 2 routes, Jersey (St Helier) naar Poole verzorgd 4 keer per dag, en Jersey (St Helier) naar Portsmouth wordt verzorgd 6 keer dagelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Jersey naar Engeland.

Jersey Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Jersey naar Engeland

Over Jersey:

Jersey is een Brits Kroonbezit en het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van de Kanaaleilanden.

Gelegen in het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk en een reflectie van haar fascinerende en complexe geschiedenis. Jersey biedt een onaangetast landschap met een uniek mix van Britse en Franse invloeden, welke het eiland een geweldige bestemming maken voor een interessant weekendje weg.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.