COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Wightlink

Wightlink Ferries verzorgt al meer dan 160 jaar veerdiensten tussen het Engelse vasteland en het Isle of Wight. De rederij is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk.

De moderne veerboten en catamarans van Wightlink Ferries varen van Lymington naar Yarmouth, Portsmouth naar Fishbourne en Portsmouth Harbour naar Ryde Pier.

Wightlink is de belangrijkste verbinding tussen het Isle of Wight en het Engelse vasteland. Jaarlijks vervoert Wightlink zo'n 4,6 miljoen passagiers. De veerdiensten zijn populair bij zowel de inwoners van het Isle of Wight als bij toeristen die het eilandleven willen opsnuiven.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Wightlink bekijken en Wightlink veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Wightlink bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Wightlink routes

Wightlink klantenrecensies.

 • "Good crossing"

  Het boeken met Direct Ferries ging niet helemaal goed. Wij wilden twee overtochten boeken, maar slechts 1 overtocht is afgehandeld en geboekt. De andere staat nu nog steeds op 'wacht op antwoord' Uiteindelijk heb ik die reis dus maar bij AFerries geboekt. Dat ging prima. De overtocht met WightLink is goed. Het was vrij rustig op de boot dus konden wij onze auto ruim parkeren en was er genoeg ruimte in de lounge en op het dek.

  Lees meer Lees minder
 • "Wight Link"

  Gezellige, snelle verbinding tussen Isle of Wight en Portsmouth. Alle comfort aanwezig en geen lange wachttijden

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  .

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht, heen en terug"

  De boot vaarde zowel heen als terug prima op tijd. Het is een comfortabele overtocht. Wel relatief duur. Vreemd dat de overtocht naar the Isle of Wight duurder is dan de overtocht Duinkerke-Dover. Nog een opmerking: als er dan toch grote ledschermen staan om de eerstvolgende vaart aan te geven, zorg dan ook dat ze werken. Heenweg gaf continue 23.59 aan, de terugweg gaf een half uur te laat aan.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes