P&O Irish Sea
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor P&O Irish Sea

Nieuwste aanbiedingen voor P&O Irish Sea

P&O Irish Sea

P&O Irish Sea Ferries biedt veerdiensten aan tussen Engeland en Ierland, en tussen Schotland en Noord-Ierland.

De merknaam P&O Irish Sea werd in 1998 ingevoerd en bleef in gebruik tot 2010 toen het bedrijf overging tot een rebranding en de oude naam P&O Ferries weer ging gebruiken.

Voor de seizoensgebonden veerdienst tussen Troon en Larne wordt gebruikgemaakt van de P&O Express. De overtocht tussen Cairnryan en Larne wordt afgelegd in Cruise Ferries. Op de route Liverpool-Dublin worden conventionele veerboten ingezet.

Het bedrijf werd opgericht in de late jaren '60 en was in eerste instantie alleen actief op de Noordzee en het Kanaal. Het wereldberoemde merk P&O Ferries werd in 2002 gelanceerd en verzorgt tal van veerdiensten rond het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Aan boord vinden passagiers van alle leeftijden alles wat ze nodig hebben om zich te vermaken tijdens de overtocht over de Ierse Zee. De schepen van P&O Ferries beschikken over verschillende winkels en luxe club lounges, speelruimtes voor kinderen en games rooms voor de wat oudere kinderen. Ideaal voor de langere overtochten tussen Engeland en Ierland.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Irish Sea bekijken en P&O Irish Sea veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Irish Sea bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

P&O Irish Sea klantenrecensies.

 • "Perfecte overtocht"

  We hadden priority boarding en de lounge geboekt. Alles perfect, prima catering en stipt op tijd. Nog nooit zo een goede overtocht gehad.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht. "

  Goede overtocht gehad. Fijn dat de kapitein ons op de hoogte hield over de vaartocht in het begin. Was erg goed geregeld. Ook met de aanwijzingen voor de auto.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Tweede keer inmiddels. Haventje in Cairnryan is makkelijk te vinden . Het inschepen gaat vlot. De prijzen aan boord zijn (in vergelijking met de overtochten Nederland-Engeland) heel gunstig

  Lees meer Lees minder
 • "super overtocht"

  Aanrader!!

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking