P&O Irish Sea

P&O Irish Sea Ferries biedt veerdiensten aan tussen Engeland en Ierland, en tussen Schotland en Noord-Ierland.

De merknaam P&O Irish Sea werd in 1998 ingevoerd en bleef in gebruik tot 2010 toen het bedrijf overging tot een rebranding en de oude naam P&O Ferries weer ging gebruiken.

Voor de seizoensgebonden veerdienst tussen Troon en Larne wordt gebruikgemaakt van de P&O Express. De overtocht tussen Cairnryan en Larne wordt afgelegd in Cruise Ferries. Op de route Liverpool-Dublin worden conventionele veerboten ingezet.

Het bedrijf werd opgericht in de late jaren '60 en was in eerste instantie alleen actief op de Noordzee en het Kanaal. Het wereldberoemde merk P&O Ferries werd in 2002 gelanceerd en verzorgt tal van veerdiensten rond het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Aan boord vinden passagiers van alle leeftijden alles wat ze nodig hebben om zich te vermaken tijdens de overtocht over de Ierse Zee. De schepen van P&O Ferries beschikken over verschillende winkels en luxe club lounges, speelruimtes voor kinderen en games rooms voor de wat oudere kinderen. Ideaal voor de langere overtochten tussen Engeland en Ierland.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Irish Sea bekijken en P&O Irish Sea veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Irish Sea bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle P&O Irish Sea routes

P&O Irish Sea klantenrecensies.

 • "Een te vreden klant"

  Alles was naar wens. Alleen tijdens de heen reis was het koud aan boord.

  'Johannes' reiste met P&O Irish Sea aan boord de European Highlander/European Causeway

  Lees meer Lees minder
 • "Prima service"

  Heerlijke overtocht met veel faciliteiten. Fantastisch dat je al vroeg kunt inchecken en niet buiten op het terrein hoeft te wachten totdat iedereen tegelijk naar binnen kan. Super!

  'Paul' reiste met P&O Irish Sea aan boord de Norbay

  Lees meer Lees minder
 • "een prima alternatief."

  Wat een prettige verrassing, niets massaals, maar naast veel vrachtverkeer ook wat toeristen die de zelfde keuze gemaakt hadden: of een vermoeiende rit door Noord Wales, of ontspannen 8 uur op de boot naar Liverpool en daarna de snelweg door Engeland. Behalve dat het de voordeligste overtocht van Dublin naar Engeland was, werden we om 9 uur verwelkomt met een uitgebreid Engels ontbijt en voordat we de boot afgingen was er een prima keuze voor de warme maaltijd. En dat bij de prijs inbegrepen!

  'Frank' reiste met P&O Irish Sea aan boord de Norbay

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht"

  Ik houd me volgende keer weer aanbevolen.

  'Marinus A.g.' reiste met P&O Irish Sea aan boord de European Highlander

  Lees meer Lees minder