Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Stromness Veerboot Haven

  • Stromness Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Stromness vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Stromness Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Stromness Veerdiensten

Stromness Gids

Stromness Gids

Stromness is een van de meest betoverende havens, de schilderachtige waterkant een optocht van kleine zandstenen steigers en leistenen daken genesteld onder de groene heuvel van Brinkies Brae. De natuurlijke beschutte haven (bekend als Hamnavoe) werd gebruikt in Viking tijden, maar de stad zelf werd pas bekend in de achttiende eeuw. De oude stad van Stromness ligt aan de kustlijn, de enige straat, een smalle zaak, gebouwd lang voor de komst van auto's, nog altijd geplaveid met grote tegels en gevoed door een dicht netwerk van steegjes of sluit. Het centrale deel, dat bij de Stromness Hotel begint, staat bekend als Victoria Street. Aan de oostzijde van de straat, de huizen zijn gevel-eindigen-op de waterkant, en oorspronkelijk zou iedere huis zijn eigen pier hebben, dat maakte het kopen en verkopen van goederen aan passerende schepen makkelijker.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.