Ierland

Hoe u overtochten vanuit Ierland naar Wales kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Ierland en Wales, met een gecombineerde 77 afvaarten per week. Irish Ferries biedt 2 routes, Dublin naar Holyhead gaat 3 keer per dag & Rosslare naar Pembroke ongeveer 14 keer wekelijks. Stena Line biedt 2 routes, Dublin naar Holyhead gaat 4 keer per dag & Rosslare naar Fishguard ongeveer 14 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Ierland naar Wales.

Ierland Wales Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Ierland naar Wales

Over Ierland:

Ierland is een eiland in de Noord Atlantische Oceaan, ten westen van Groot Brittannië. Ierland is opgesplitst in de Ierse Republiek en Noord-Ierland, welke deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

De regio heeft een divers landschap met bergen langs de kustlijn en laagvlaktes landinwaarts. Met 3 Werelderfgoedgebieden is Ierland's uitmuntende natuur erg interessant voor vele toeristen.

Over Wales:

Wales is een land dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk en het eiland van Groot Brittannië. Het wordt begrensd door Engeland in het oosten en de Ierse Zee in het noorden en westen.

Hoewel Wales een relatief klein land is, heeft het enorm veel noemenswaardige attracties. Van de drie nationale parken en vijf Areas of Outstanding Natural Beauty (AONB), tot de hoogste berg van Wales en Engeland en een aantal uitmuntende stranden, Wales is een perfect voorbeeld van de spreuk 'goede dingen zitten in kleine verpakkingen'.