Vergelijk overtochten van Ierland naar Wales
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Ierland

Ierland is een eiland in de Noord Atlantische Oceaan, ten westen van Groot Brittannië. Ierland is opgesplitst in de Ierse Republiek en Noord-Ierland, welke deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

De regio heeft een divers landschap met bergen langs de kustlijn en laagvlaktes landinwaarts. Met 3 Werelderfgoedgebieden is Ierland's uitmuntende natuur erg interessant voor vele toeristen.

Over Wales

Wales is een land dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk en het eiland van Groot Brittannië. Het wordt begrensd door Engeland in het oosten en de Ierse Zee in het noorden en westen.

Hoewel Wales een relatief klein land is, heeft het enorm veel noemenswaardige attracties. Van de drie nationale parken en vijf Areas of Outstanding Natural Beauty (AONB), tot de hoogste berg van Wales en Engeland en een aantal uitmuntende stranden, Wales is een perfect voorbeeld van de spreuk 'goede dingen zitten in kleine verpakkingen'.

Veerboten van Ierland naar Wales

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.