Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Pembroke Veerboot Haven

  • Pembroke Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Pembroke vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Pembroke Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Pembroke Veerdiensten

Pembroke Gids

Pembroke Gids

Dit charmante ommuurde stad dateert van meer dan 900 jaar en is beroemd om zijn Normandische kasteel, een van de mooiste en bekendste van Wales . Pembroke was de geboorteplaats van Henry VII, stichter van de Tudor -dynastie. Langs de hoofdstraat met zijn overzicht van de Georgische gebouwen vindt u een verscheidenheid aan winkels, banken en restaurants. De molen vijver loopt parallel aan de hoofdstraat en is een rustige plek om de zwanen, reigers, eenden en andere watervogels te kijken. Met wat geluk kunt ueen otter spotten. Elk jaar, de middeleeuwse 'ommuurde stad' van Pembroke en het kasteel zijn de locatie voor vele belangrijke gebeurtenissen waarvan een aantal die geworteld zijn in de historische verleden van de stad, zoals Shakespeare producties, middeleeuwse banketten, taptoes en displays door de Sealed Knot Society.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.