Boek uw overtocht naar Pembroke

De veerhaven van Pembroke in Wales verbindt u met Rosslare in Ierland met een keuze uit 14 ferry overtochten per week. De duur van de Pembroke naar Rosslare overtocht uit 3 uur 1 minuut en het kruispunt wordt bediend door Irish Ferries.

Pembroke Havenkaart

Klik voor Kaart

Pembroke Veerboot Alternatieven

Pembroke Veerdiensten

 • Irish Ferries
  • 14 afvaarten / week 3 uur 1 minuut
  • Prijsaanvraag

Pembroke Gids

Dit charmante ommuurde stad dateert van meer dan 900 jaar en is beroemd om zijn Normandische kasteel, een van de mooiste en bekendste van Wales . Pembroke was de geboorteplaats van Henry VII, stichter van de Tudor -dynastie.
Langs de hoofdstraat met zijn overzicht van de Georgische gebouwen vindt u een verscheidenheid aan winkels, banken en restaurants. De molen vijver loopt parallel aan de hoofdstraat en is een rustige plek om de zwanen, reigers, eenden en andere watervogels te kijken. Met wat geluk kunt ueen otter spotten.

Elk jaar, de middeleeuwse 'ommuurde stad' van Pembroke en het kasteel zijn de locatie voor vele belangrijke gebeurtenissen waarvan een aantal die geworteld zijn in de historische verleden van de stad, zoals Shakespeare producties, middeleeuwse banketten, taptoes en displays door de Sealed Knot Society.

Hoe kom je in Pembroke Veerboot Haven

 • Pembroke Haven Adres

  Pembroke Dock, Pembrokeshire SA72 6TW

 • Pembroke Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Pembroke vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Pembroke Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!