Sark

Hoe u overtochten vanuit Sark naar Jersey kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Sark en Jersey, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Manche Iles Express. De Sark naar Jersey (St Helier) ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Sark Jersey overtocht tussen Sark and Jersey (St Helier).

Sark Jersey Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Sark naar Jersey

Over Sark:

Sark is een klein Kanaaleiland, gelegen voor de kust van Normandië in het zuidwesten van het Kanaal. Het is een Brits Kroonbezit en behoort tot het autonome baljuwschap van Guernsey.

Auto's zijn verboden op het eiland, alleen tractoren, fietsen en paard en wagen zijn toegestaan. Op Sark heerst een ontspannen levensstijl en het is dan ook een toevluchtsoord weg van de alledaagse drukte.

Er is vrijwel geen lichtvervuiling op het eiland en in 2011 werd Sark uitgeroepen tot de eerste Dark Sky Community.

Over Jersey:

Het prachtige eiland Jersey is het grootste van de Britse Kanaaleilanden, een Brit Kroonbezit bij de kust van Normandië.

Van de wonderlijke vissersdorpjes en gouden stranden tot het onaangetaste platteland, smalle landwegen en kosmopoliete havenstad, Jersey heeft, met een subtiele mix van het beste van Engeland en Frankrijk, veel te bieden.