Boek uw overtocht naar Bilbao

De veerhaven van Bilbao in Spanje verbindt u met Portsmouth in Engeland met een keuze uit 3 ferry overtochten per week. De duur van de Bilbao naar Portsmouth overtocht uit 23 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Brittany Ferries.

Bilbao Havenkaart

Klik voor Kaart

Bilbao Veerboot Alternatieven

Bilbao Veerdiensten

 • Brittany Ferries
  • 3 Afvaarten / Week 23 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Bilbao Veerboot haven

Bilbao is een Spaanse stad in de autonome regio Baskenland. Dankzij de economische groei van het Baskenland en de naturlijke grondstoffen die uit de groeven komen bruist de veerhaven van de activiteit.
Bilbao is één van de belangrijkste havens van Spanje geworden en is tevens een goede uitvalsbasis om de groene noordkust te verkennen.
Daarnaast is Bilbao bekend vanwege het in 1997 geopende Guggenheim museum dat sommige van de belangrijkste tijdelijke moderne kunst exposities huisvest.

Hoe kom je in Bilbao Veerboot Haven

 • Bilbao Haven Adres

  Terminal de Brittany Ferries, Puerto de Bilbao, Muelle A3, 48508, Zierbena, Biscay, Spain

 • Bilbao Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Bilbao vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Bilbao Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!