Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Ryde Veerboot Haven

  • Ryde Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Ryde vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Ryde Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Ryde Veerdiensten

Ryde Gids

Ryde Gids

Ryde noemt zichzelf de poort naar het Isle of Wight, en biedt de snelste verbinding van en naar het vasteland. Een regelmatige veerdienst tussen Ryde en Portsmouth werd opgericht in 1805, maar omdat het afhankelijk van de zeil was, de vaartijd was grillig. Deze lijn stopte in 1815, toen de pier werd geopend, en in 1825 een regelmatige stoom pakketdienst werd ingehuldigd, waardoor de overtocht tot ongeveer 35 minuten duurde. Ryde is een badplaats en de op een na grootste stedelijke gebied gelegen aan de noord - oostkust van het eiland Wight. De stad groeide in omvang als badplaats na de toetreding van de dorpen van Opper -en Neder Ryde in de 19e eeuw. De invloed van dit tijdperk is nog sterk zichtbaar in het centrum en zee gerichte architectuur van de stad. Ryde heeft zes mijl van de prachtige zandstranden en ondiepe kustwateren die ideaal zijn om te zwemmen. De getijden gaat uit van een lange weg, waardoor stevige zand ideaal voor spelletjes op het strand.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.