Isles Of Scilly Travel
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Isles Of Scilly Travel

Nieuwste aanbiedingen voor Isles Of Scilly Travel

Isles Of Scilly Travel

Isles of Scilly Travel verzorgt overtochten tussen de haven van Penzance in Cornwall (zuidwest Engeland) naar de haven van het Scilly-eiland St Mary's.

Isles of Scilly Travel verzorgt al sinds 1920 betrouwbare overtochten tussen het Engelse vasteland en de Scilly-eilanden. Nu, bijna honderd jaar later, worden er van maart tot november dagelijkse veerdiensten aangeboden. De overtocht duurt iets minder dan drie uur.

De veerboot Scillonian III is al sinds het einde van de jaren '70 in gebruik. Aan boord is voldoende capaciteit voor 485 passagiers. Het vaartuig beschikt over twee bars waar u warme en koude snacks, warme dranken, alcoholische dranken en frisdranken kunt bestellen. Onderweg kunt u dolfijnen spotten of genieten van het uitzicht op de prachtige kust van Cornwall.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Isles Of Scilly Travel bekijken en Isles Of Scilly Travel veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Isles Of Scilly Travel bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Isles Of Scilly Travel

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking