Noord Ierland

Hoe u overtochten vanuit Noord Ierland naar Eiland van Man kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Noord Ierland en Eiland van Man, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Steam Packet. De Belfast naar Douglas ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 4 uur 31 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Noord Ierland Eiland van Man overtocht tussen Belfast and Douglas.

Noord Ierland Eiland van Man Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Noord Ierland naar Eiland van Man

Over Noord Ierland:

Noord-Ierland maakt deel uit van het Verenigd Koninkrijk en het ligt op het eiland Ierland. Noord-Ierland grenst in het zuidwesten aan de Republiek Ierland.

Noord-Ierland heeft een overvloed aan inspirerende locaties, prachtige landschappen en vriendelijke mensen. Elke regio in N-Ierland heeft distinctieve kenmerken en heeft veel te bieden. In de hoofdstad Belfast, de geboorteplaats van de Titanic, staat 's werelds grootste Titanic museum, de Titanic Belfast Visitor Experience, waar u het verhaal achter de Titanic kunt ontdekken.

Over Eiland van Man:

Het eiland Man is een Brits Kroonbezit gelegen tussen Groot Brittannië en Ierland.

De charmante stadjes en dorpen, stenen kerken, historische kastelen en forten doen een reis naar Man voelen alsof u terug in de tijd reist. De 160 kilometer lange kustlijn en zandstranden, die in contrast staan met rotsachtige klippen, maken van uw verblijf een unieke ervaring.