Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Lymington Veerboot Haven

  • Lymington Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Lymington vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Lymington Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Lymington Veerdiensten

Lymington Gids

Lymington Gids

Lymington is een haven op de Solent, in New Forest Hampshire. De stad ligt ten oosten van de Bournemouth agglomeratie, en tegenover Yarmouth op het Isle of Wight. Lymington stond bekend als Lentune in het boek ‘Domesday’. Tijdens de middeleeuwen had de stad een bloeiende scheepsbouw. Lymington stond bekend om de smokkel in de voorbije jaren als gevolg van de kronkelende rivier en vele onderaardse gangen van de kade maar is tegenwoordig een toevluchtsoord voor yachting enthousiastelingen.Zij genieten van de voordelen van de dubbele getijden, en de jachthaven is omzoomd door winkels vol zeevarende kleding en tal van plaatsen om te eten en drinken. Geplaveide straten en 17e eeuwse huizen maken Lymington een favoriete bestemming voor bezoekers. De grote kerk op de High Street, St Thomas die dateert uit de 12e eeuw, kende vroeger een kapelaan, Henry Lyte, die veel beroemde liederen schreef waaronder "Abide with me". Een groot deel van het stadscentrum is Victoriaanse en Georgian.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.