Boek uw overtocht naar Lymington

De veerhaven van Lymington in Engeland verbindt u met Yarmouth in Eiland van Wight met een keuze uit 15 ferry overtochten per dag. De duur van de Lymington naar Yarmouth overtocht uit 40 minuten en het kruispunt wordt bediend door Wightlink.

Lymington Havenkaart

Klik voor Kaart

Lymington Veerboot Alternatieven

Lymington Veerdiensten

 • Wightlink
  • 15 afvaarten / dag 40 min
  • Prijsaanvraag

Lymington Gids

Lymington is een haven op de Solent, in New Forest Hampshire. De stad ligt ten oosten van de Bournemouth agglomeratie, en tegenover Yarmouth op het Isle of Wight. Lymington stond bekend als Lentune in het boek ‘Domesday’. Tijdens de middeleeuwen had de stad een bloeiende scheepsbouw. Lymington stond bekend om de smokkel in de voorbije jaren als gevolg van de kronkelende rivier en vele onderaardse gangen van de kade maar is tegenwoordig een toevluchtsoord voor yachting enthousiastelingen.Zij genieten van de voordelen van de dubbele getijden, en de jachthaven is omzoomd door winkels vol zeevarende kleding en tal van plaatsen om te eten en drinken. Geplaveide straten en 17e eeuwse huizen maken Lymington een favoriete bestemming voor bezoekers. De grote kerk op de High Street, St Thomas die dateert uit de 12e eeuw, kende vroeger een kapelaan, Henry Lyte, die veel beroemde liederen schreef waaronder "Abide with me". Een groot deel van het stadscentrum is Victoriaanse en Georgian.

Hoe kom je in Lymington Veerboot Haven

 • Lymington Haven Adres

  Undershore Road, Lymington, Hampshire SO41 5SB

 • Lymington Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Lymington vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Lymington Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!