Bilbao
Portsmouth
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bilbao - Portsmouth

Veerboot van Bilbao naar Portsmouth

Deze route wordt aangeboden door Brittany Ferries. Bilbao Portsmouth veerboten kosten tussen €276 en €1164, afhankelijk van ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bilbao Portsmouth veerboten.

Bilbao Portsmouth Veerboot Tijden

De eerste Bilbao Portsmouth veerboot vertrekt meestal vanuit Bilbao rond 13:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:00.

Hoe lang is de veerboot van Bilbao naar Portsmouth?

Bilbao Portsmouth Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 28h 22m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 27u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Bilbao Portsmouth Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Bilbao naar Portsmouth verzorgd door Brittany Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Bilbao Portsmouth Veerboot Prijzen

Bilbao Portsmouth veerboot prijzen variëren tussen €276* en €1164*. De gemiddelde prijs is €668*. De goedkoopste Bilbao Portsmouth veerboot prijzen beginnen vanaf €128*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €530*. De gemiddelde prijs voor een auto is €710*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Bilbao naar Portsmouth?

De afstand tussen Bilbao en Portsmouth is ongeveer 532,7 mijl (857,3 km) of 462,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Bilbao Portsmouth veerboot?

Ja, Brittany Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Bilbao en Portsmouth. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bilbao en Portsmouth.

Kan ik te voet reizen van Bilbao naar Portsmouth?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Brittany Ferries tussen Bilbao en Portsmouth.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Bilbao naar Portsmouth?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Bilbao naar Portsmouth met Brittany Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Bilbao - Portsmouth

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Spanje naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Bilbao - Portsmouth Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming UK
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Brittany Ferries
Gemiddelde prijs 849 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 28h 22m
Snelste Zeiltijd 27h 0m
Eerste veerboot 13:00
Laatste veerboot 19:00
Afstand 462 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Bilbao naar Portsmouth?

De reistijd per veerboot van Bilbao naar Portsmouth is ongeveer 27h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Bilbao naar Portsmouth?

De prijs van de ferry overtocht van Bilbao naar Portsmouth kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bilbao naar Portsmouth is 781 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Bilbao naar Portsmouth?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Bilbao naar Portsmouth en dat is
  • Brittany Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bilbao naar Portsmouth?

Boek overtochten van Bilbao naar Portsmouth via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bilbao naar Portsmouth?

Ja, je kunt als voetpassagier van Bilbao naar Portsmouth reizen met
  • Brittany Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bilbao naar Portsmouth?

Ja, je kunt met een voertuig van Bilbao naar Portsmouth reizen met
  • Brittany Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bilbao naar Portsmouth?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Brittany Ferries

Wat is de afstand tussen Bilbao en Portsmouth?

De afstand van Bilbao naar Portsmouth is ongeveer 462 zeemijlen.

Bilbao Gids

Bilbao ligt in Spanje en is de hoofdstad van de provincie Biskaje in de autonome regio Baskenland. De stad ligt in het noorden centrale deel van Spanje en is ongeveer 14 km naar het zuiden van de Golf van Biskaje, waar de monding van Bilbao wordt gevormd. Bilbao is een van de belangrijkste economische en culturele centra van noord Spanje, en heeft internationale erkenning als een architectonisch referentiepunt. Het Guggenheim Museum is haar belangrijkste visitekaartje hoewel de stad tal van andere interessante sites te bieden heeft, in en rond de stad. De locatie maakt de haven van Bilbao een ideale haven van binnenkomst en naar andere delen van het noorden van het Iberische schiereiland, en in het zuidwesten van Frankrijk.
De haven van Bilbao ligt op de Abra baai Bilbao, en langs de monding van Bilbao, in Biskaje (Baskenland). De belangrijkste voorzieningen liggen in de Santurtzi en Zierbena gemeenten, ongeveer 15 km ten westen van Bilbao. Brittany Ferries verzorgt veerdiensten op de lijn de Portsmouth - Bilbao, met hun schip, de MV Cap Finistère.


Portsmouth Gids

Portsmouth ligt aan de zuidkust van Engeland in het graafschap Hampshire. De stad heeft een lange en sterke verbinding met de Royal Navy overspant eeuwen en was ooit een integraal onderdeel van de wereld van de scheepsbouw, waarbij de eerste droogdok in de late 15de eeuw werd verbouwd, die nog steeds wordt gebruikt. Portsmouth blijft een belangrijke basis voor de Koninklijke Marine en is de thuisbasis van vele voorname schepen, met zijn kroon op het werk dat het vlaggenschip van Lord Nelson, de HMS Victory. Door haar strategische bekendheid, werd Portsmouth vrij uitgebreid gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en is dus nu veel meer een mix van nieuw en oud, met enkele van de meest historische gebieden, waaronder het Hard en de Point. De voorstad Southsea is een vaste favoriet van gezinnen op vakantie in Portsmouth en beschikt over een lange strook strand en twee pieren en een goede toeristische informatie centrum. Southsea is een bijzonder levendig deel van Portsmouth en heeft vele bars, cafés en een leuk thema park aan de Clarence Pier.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St. Helier, St. Peter Port en Ryde.


Bilbao naar Portsmouth Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Brittany Ferries 13:00 18:30 29 uur 30 minuten wo
Brittany Ferries 19:00 22:00 27 uur vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.