Boek uw overtocht naar Plymouth

Vanuit de veerhaven van Plymouth in Engeland vertrekken veerboten naar Santander & Roscoff. U kunt kiezen uit 7 afvaarten / week vanuit de haven van Plymouth in Engeland naar Spanje & Frankrijk.

Vaartijden variëren van 5 uur 30 minuten op de Roscoff veerdienst tot 20 uur 30 minuten op de Santander veerdienst.

Deze pagina toont een kort overzicht, maar sommige overtochten zijn seizoensgebonden. Wij raden u dan ook aan om de actuele vertrektijden en prijzen te raadplegen via onze Plymouth tariefzoeker.

Plymouth Havenkaart

Klik voor Kaart

Plymouth Veerboot Alternatieven

Plymouth Veerdiensten

 • Brittany Ferries
  • 1 Afvaart / Week 20 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Brittany Ferries
  • 6 afvaarten / week 5 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Plymouth Gids

Plymouth is een stad in het zuidwesten van Engeland, of als alternatief de Westcountry, en is gelegen in het traditionele graafschap van Devon. De stad is gelegen aan de monding van de rivieren Plym en Tamar en aan het hoofd van een van 's werelds grootste en meest spectaculaire natuurlijke havens, de Plymouth Sound. De stad heeft een rijke maritieme verleden en was ooit een van de twee belangrijkste Koninklijke Marine bases van Groot-Brittannië, een factor die de stad een belangrijk doelwit van de Luftwaffe tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte. Na de vernietiging van de scheepswerven en het stadscentrum in de blitz van 1941, Plymouth werd herbouwd onder leiding van architect Patrick Abercrombie en is nu een van de weinige overgebleven scheepswerven van Groot-Brittannië en de grootste marinebasis in West-Europa. De belangrijke locaties van de stad zijn The Royal Citadel, Devonport Dockyard en The Barbican, waar de Pilgrims vertrokken zijn naar de Nieuwe Wereld in 1620.

Hoe kom je in Plymouth Veerboot Haven

 • Plymouth Haven Adres

  Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW, UK

 • Plymouth Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Plymouth vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Plymouth Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!