Boek uw overtocht naar Cowes

De veerhaven van Cowes in Eiland van Wight verbindt u met Southampton in Engeland met een keuze uit 12 ferry overtochten per dag. De duur van de Cowes naar Southampton overtocht uit 1 uur en het kruispunt wordt bediend door Red Funnel.

Cowes Havenkaart

Klik voor Kaart

Cowes Veerboot Alternatieven

Cowes Veerdiensten

 • Red Funnel
  • 12 afvaarten / dag 1 uur
  • Prijsaanvraag

Cowes Gids

In de buurt van de noordelijke punt van het eiland Wight, wordt Cowes onlosmakelijk verbonden met zeilboten: Henry VIII bouwde hier een kasteel om Scheepswerven tegen Spaanse en Franse dreigingen te verdedigen, en de werelds eerste hovercraft maakte in de jaren 1950 zijn testritten hier In 1820 de Prins Regent's gunst aan jachtclub gaf de haven zijn status met de Royal Yacht Squadron, nu een van de meest exclusieve zeilverenigingen ter wereld, toegestaan om de St George's Ensign te vliegen en gerandeert vrije toegang tot alle buitenlandse havens. Alleen de driehonderd leden en hun gasten zijn toegestaan binnen de heilige muren van het clubhuis in de overblijfselen van het kasteel van Henry VIII, en de aanlegsteiger van de club is heilig. De eerste week van augustus vindt de internationale yachting festival plaats dat als staat als Cowes Week bekend, die een bezoek aan de royalty in een high-society gala verandert, hoewel in de meeste zomer weekenden jachten of motorboot racen.

Hoe kom je in Cowes Veerboot Haven

 • Cowes Haven Adres

  Trinity Road,East Cowes,Isle of Wight,PO32 6RF Fountain Yard,West Cowes,Isle of Wight,PO31 7AR

 • Cowes Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Cowes vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Cowes Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!