Eurotunnel
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Eurotunnel

Nieuwste aanbiedingen voor Eurotunnel

Eurotunnel

De Eurotunnel is een autotrein die Folkestone (Verenigd Koninkrijk) en Calais (Frankrijk) met elkaar verbindt via de Kanaaltunnel.

Dit is de snelste manier om het Kanaal over te steken met de auto. De trein reist in slechts 35 minuten tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De Eurotunnel biedt een zeer frequente dienstregeling. Tijdens de spits vertrekken er tot 3 treinen per uur. De Eurotunnel kent geen bagagebeperkingen en er zijn geen brandstoftoeslagen. Hierdoor is de Eurotunnel een erg prettige manier van reizen.

Het bedrijf werd opgericht in 1986 en het bouwen van de ongeveer 50,5 meter lange tunnel kostte rond de 106,4 miljoen euro. Daarnaast werden er in Folkestone en Calais grote terminals gebouwd met bijbehorende faciliteiten.

De Britse Eurotunnel terminal is gevestigd in de buurt van Folkestone, bij een speciale afrit van de snelweg ter hoogte van knooppunt 11A van de M20. In Frankrijk bevindt de terminal zich net buiten Calais, bij afslag 42 van de A16.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Eurotunnel bekijken en Eurotunnel veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Eurotunnel bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Eurotunnel

Eurotunnel klantenrecensies.

 • "prima verloop"

  Wij kwamen veel te vroeg bij de terminal aan; desondanks konden wij direct boarden dankzij de medewerking van het personeel van Eurotunnel. Zeer vriendelijke bejegening ook door alle betrokkenen. Van de algemene voorzieningen en de catering is geen gebruik gemaakt; derhalve een neutrale beoordeling.

  Lees meer Lees minder
 • "Direct Ferries is geen aanrader!"

  De trein is perfect geregeld, alles op tijd en vriendelijk personeel. De service van Direct Ferries is werkelijk waardeloos, ik ga daar zeker nooit meer boeken.

  Lees meer Lees minder
 • "Top overtocht "

  Heel erg tevreden,gingen altijd met de boot maar dit is relaxed 

  Lees meer Lees minder
 • "Top!! "

  Al jaren gebruiken we Direct Ferries om onze overtocht naar Engeland te boeken. De laatste 3 maal per Shuttle. De boeking gaat snel, geeft duidelijke mogelijkheden aan m.b.t. tijden en keuzes uit veerboten of shuttle. Indien nodig kun je de datum van de terugreis vrij gemakkelijk veranderen.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking