Eurotunnel

Eurotunnel is een auto -trein met diensten tussen Folkestone en Calais, via de Kanaaltunnel.

De snelste manier van oversteken via het kanaal met de auto, de Eurotunnel trein rijdt tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk in slechts 35 minuten. Eurotunnel biedt frequent diensten, met maximaal 3 afvaarten per uur tijdens de spitsuren, zonder brandstof toeslagen of bagage beperkingen. Kies voor Eurotunnel, de snelste en probleemloze manier om te reizen.

De Britse Eurotunnel terminal is gevestigd in de buurt van Folkestone met een speciale afrit van de snelweg bij knooppunt 11A van de M20. In Frankrijk wordt de terminal gebaseerd net buiten Calais, bij afslag 42 van de A16.

Lees meer Lees minder

Alle Eurotunnel routes

Eurotunnel klantenrecensies.

 • "Gemakkelijk en eenvoudig"

  Voor ons was het de eerste keer dat we de overzet namen en wisten niet wat we moesten verwachten. Bij het vertrek vanuit Frankrijk waren we 1u 30 minuten voor ons vertrek aangekomen en omdat er plaats was een uur vroeger dan gepland konden we direct de trein op en kon onze reis een uur vroeger beginnen. bij onze terugreis zijn we op uur vertrokken dat we gepland hadden, heel gemakkelijk met de nummerplaatherkenning moet je enkel nog bevestigen dat de gegevens kloppen en je kan verder de trein op. alles is heel vlot verlopen. we gaan dat zeker nog doen als we die richting uitgaan met de wagen.

  'Olivier' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

  Lees meer Lees minder
 • "“Zeer snelle en praktische verbinding”"

  Even wennen is het wel om niet meer met de boot te gaan. Vanaf Calais stap je zo in de trein. Auto's en motoren kunnen ook mee. Fantastisch geregeld! Snelle verbinding die 35 minuten duurt. Vriendelijke en zeer efficiënte staf. Inchecken gaat makkelijk, ondanks enorme beveiliging zijn wachttijden te overzien. Van de heisa met hekkenbestormende asielzoekers hebben wij totaal niets gemerkt. . Goed geregeld!

  'Paskaran' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

  Lees meer Lees minder
 • "Perfecte organisatie!"

  Wij namen voor de eerste maal de trein via de Kanaaltunnel. Een toonbeeld van perfecte organisatie. Wij waren wat te vroeg, maar konden kiezen uit een paar vroegere treinen zonder meebetalen. Leuke meevaller. Je wordt perfect en vlot via borden en mensen begeleid naar de trein. Wij hadden wel op voorhand tickets gekocht via internet, wat ook zeer vlot verliep. Niettegenstaande er zeer veel problemen waren in en rond Calais, hebben wij daar niks van gemerkt. In het terugkeren is het wel even zoeken naar alternatieve wegen omdat de M20 afgesloten was , maar wij reden via Canterbury en waren netjes op tijd en konden weer een paar treinen vroeger nemen, waarvoor dank aan directferries!

  'Anonieme' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

  Lees meer Lees minder
 • "Eendaags reis naar VK op 19 feb 2015"

  Alles verliep prima danku. Nog altijd zeer tevreden met de service van Direct Ferries!

  'Anonieme' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes