P&O Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor P&O Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor P&O Ferries

P&O Ferries

P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.

De veerroute Dover-Calais van P&O Ferries biedt u het hele jaar door de meest flexibele en voordeligste manier om het Kanaal over te steken. U dagelijks kiezen uit verschillende overtochten.

Vanuit Nederland of België kunt u in Rotterdam of Zeebrugge de veerboot nemen naar Hull. Ervaar een gemakkelijke, stressvrije overtocht naar het noorden van Engeland.

De reguliere veerdiensten van P&O Ferries Irish Sea verbinden Dublin met Liverpool. Kies voor de kortste en snellere verbinding tussen Schotland en Noord-Ierland voor een overtocht vanuit Cairnryan of Troon naar Larne.

De vele faciliteiten aan boord van de P&O Ferries schepen geven u als passagier een waar 'vakantiegevoel'. Zo komt u helemaal uitgerust en ontspannen aan op uw bestemming.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bekijken en P&O Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

P&O Ferries klantenrecensies.

 • "Slechte communicatie directferries"

  De reis met de boot was prima. We wilden een vroegere boot, maar konden dit regelen omdat Directferries onbereikbaar was. Het account werkt niet, je lan ze niet bellen etc. Schande. We hebben het gelukkig bij de incheckbalie van P&O geregeld. Ging prima. Maar de wijziging koste nu £59 terwijl dit via directferries €10 zou zijn. NOOIT MEER DIRECTFERRIES.

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastische reis"

  Super reis gehad, heen en terug, alles goed geregeld en leuke entertaing.

  Lees meer Lees minder
 • "P&O Ferries Rotterdam - Hull"

  Prima schip, netjes. heel vriendelijke medewerkers.

  Lees meer Lees minder
 • "Trip to England"

  Travelled to Hull on the night crossing in a Premier cabin. Great crossing, nice cabin, good bed good facilities.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking