P&O Ferries

P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.

Met een keuze uit diverse dagovertochten, de P&O Ferries Dover-Calais lijn biedt de meest flexibele en voordeligste manier om het kanaal, het hele jaar door te steken.

Reis per boot naar Hull vanaf België of Nederland via Zeebrugge of Rotterdam en ervaar een gemakkelijke, stressvrije tocht naar het noorden van Engeland.

P&O Irish Sea ferries biedt diensten naar Dublin vanaf Liverpool met hun conventionele ferries, terwijl de diensten van Cairnryan en Troon naar Larne bieden de kortste en snellere verbinding tussen Schotland en Noord-Ierland.

De verscheidenheid van faciliteiten aan boord van P&O Ferries schepen geven de passagiers een ontspannende gevoel, u komt helemaal verfrist en ontspannen aan.

Met directferries.nl krijgt u de mogelijkheid om P&O Ferries dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om P&O Ferries ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk P&O Ferries dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle P&O Ferries routes

P&O Ferries klantenrecensies.

 • "P&O ferrie"

  Rustige zee, uitwaaien op het dek en ontspannen na een lange autorit is een ideale ombinatie om in het Verenigd Koningrijk te geraken.

  'Jacques' reiste met P&O Ferries aan boord de Spirit of Britain/Pride of Canterbury

  Lees meer Lees minder
 • "Holiday 2016"

  Dit is de 2e keer dat wij gebruik maken van de ferrie naar Hull - Wij zijn zonder meer heel tevreden van wat betreft de boottrip in zijn geheel Stiptheid was iedere keer perfect - alles hangt ook af van het weer ed- personeel vriendelijk tot heel vriendelijk - de slaapcabines en badkamer zijn proper - men vindt er alles wat nodig is en de catering vinden wij uitstekend Ja- zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen - wat wij ook al hebben gedaan

  'Wim' reiste met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "prima overtocht."

  Zoals elke keer dat we deze overtocht boeken is het ons ook nu goed bevallen, het is een relaxte manier can reizen, personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Zeker een aanrader.

  'Marinus Poirters' reiste met P&O Ferries aan boord de Pride of Hull

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect"

  Dit jaar zijn we voor de zevende maal naar engeland geweest en telkens met P&O en telkens is dit perfect verlopen. Dus voor ons geen enkel probleem te melden hoor. Doe zo voort kunnen we alleen maar zeggen. Groetjes en dank je wel

  'Anonieme' reiste met P&O Ferries aan boord de Pride of Kent

  Lees meer Lees minder