COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft P&O Ferries samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • De ventilatie en air conditioning systemen aan boord maken gebruik van 100% verse lucht.
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Passagiers moeten mondkapjes dragen bij het inchecken, in openbare ruimtes aan boord en bij het verlaten van de ferry.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

P&O Ferries

P&O Ferries is de naam voor de diensten die eerder bekend stonden als P&O Stena Line, P&O Portsmouth en P&O North Sea Ferries.

De lancering van de nieuwe naam volgde P&O ’s aanschaf van 40% van Stena Line’s aandelen in P&O Stena Line, deze werd in augustus 2002 goedgekeurd door de Europese Commissie.

P&O Ferries is een van de grootste maatschappijen in het Verenigd Koninkrijk die overtochten uitvoert over het Kanaal en is een van de meest bekende en betrouwbaarste maatschappijen.

Waar u ook naartoe reist, of dit nu privé of zakelijk is, P&O Ferries biedt een brede keuze uit routes aan.

P&O Ferries biedt zowel vracht- als passagiers vervoer aan tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Frankrijk, Spanje, België en Nederland.

De maatschappij heeft een vloot van in totaal 32 schepen en P&O Ferries heeft 400 miljoen pond geïnvesteerd om deze de moderne en snelle verbinding op de Calais – Dover route te maken.

De naam P&O staat synoniem voor meer dan 150 jaar luxe zeereizen. Dus wanneer u reist met P&O kunt u een buitengewone service verwachten.

Een P&O Ferries veerboot overtocht boeken online, zoeken naar P & O veerboten of een quote krijgen voor PO ferry tickets bij Directferries nl

Alle P&O Ferries routes

P&O Ferries klantenrecensies.

 • "Reis Zeebrugge Hull"

  Mooie reis heen en terug Hull. Heel vriendelijke medewerkers aan boord. Voor een minicruise van 2 dagen is rechtstreeks boeken met P&O voordeliger.

  Lees meer Lees minder
 • "Fantasties"

  Ik heb een bijzondere oversteek naar Engeland gedaan met P & O reizen, via Dover. Binnen 1.5 uur was je overgestoken en terugweg ook. Ik zal het nog eens mee varen. Ik was blij met het oversteek. Geen zeeziek rommel, alles is netjes en het eten was ook lekker.. Dankje kapitein en de crew Is bijna nog geen Love boat, maar is niet ver van..

  Lees meer Lees minder
 • "Comfortabel"

  Makkelijk inchecken en omdat we op tijd waren heen en terug een afvaart eerder gekregen. Wat gegeten en gedronken en lekker zitten uitrusten. De anderhalf uur is zo voorbij.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht met P&O"

  Niets te klagen

  Lees meer Lees minder