P&O Ferries

P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.

De veerroute Dover-Calais van P&O Ferries biedt u het hele jaar door de meest flexibele en voordeligste manier om het Kanaal over te steken. U dagelijks kiezen uit verschillende overtochten.

Vanuit Nederland of België kunt u in Rotterdam of Zeebrugge de veerboot nemen naar Hull. Ervaar een gemakkelijke, stressvrije overtocht naar het noorden van Engeland.

De reguliere veerdiensten van P&O Ferries Irish Sea verbinden Dublin met Liverpool. Kies voor de kortste en snellere verbinding tussen Schotland en Noord-Ierland voor een overtocht vanuit Cairnryan of Troon naar Larne.

De vele faciliteiten aan boord van de P&O Ferries schepen geven u als passagier een waar 'vakantiegevoel'. Zo komt u helemaal uitgerust en ontspannen aan op uw bestemming.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bekijken en P&O Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle P&O Ferries routes

P&O Ferries klantenrecensies.

 • "Prima overtocht met P&O"

  Niets te klagen

  'Fred' reiste met P&O Ferries aan boord de Spirit of Britain

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Fijne reis gehad. Aanrader om met de boot te reizen. Een fijne onderbreking van de reis. Catering kan ik niks zinnigs over zeggen. Heb niks gekocht.

  'Jannemiek' reiste met P&O Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "Englandreis"

  Julie 2019

  'Anonieme' reiste met P&O Ferries aan boord de Spirit of Britain

  Lees meer Lees minder
 • "to retrieve lost jackets"

  Hello, my daughters left their jackets on the boat. Though it wasn't easy to get into contact with the right department, the jackets had been nicely stored and once the proper channels were contacted, they delivered the lost items overseas within a week. Very kind and helpfull staff. Congratulations!

  'Dirk' reiste met P&O Ferries aan boord de Pride of York

  Lees meer Lees minder