Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Rotterdam Veerboot Haven

  • Rotterdam Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rotterdam vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rotterdam Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Rotterdam Veerdiensten

Rotterdam Gids

Wat te doen in Rotterdam?

Sinds een aantal jaar neemt de populariteit van Rotterdam sterk toe. Veel bezoekers waarderen de stad vanwege haar trendy uitgaansgelegenheden, hypermoderne architectuur en schat aan cultuur. In Rotterdam hangt een unieke sfeer die de stad onderscheidt van de rest van Europa. Zo werd in 2014 de Markthal geopend, een architectonisch huzarenstukje in de vorm van een hoefijzervormige boog. In de markthal kunt u overheerlijke gerechten uitproberen en tegelijkertijd het prachtige kunstwerk op het plafond bewonderen. Bren ook eens een bezoek aan de beroemde kubuswoningen. Deze woningen werden in de jaren tachtig gebouwd en huisvesten onder andere kantoren en studio’s. In een van de kubuswoningen is een voor het publiek toegankelijk museum gevestigd met achtergrondinformatie over de totstandkoming van deze woningen. Het Natuurhistorisch Museum biedt een fascinerend inkijkje in het geologische verleden van Rotterdam en de rest van Nederland. Kunstliefhebbers kunnen in het museum Boijmans Van Beuningen prachtige kunstwerken bewonderen van onder andere Vincent van Gogh. In de hippe Witte de Withstraat kunt u in de cocktailbar Stirr drankjes bestellen met uw favoriete ingrediënten. Er is geen menu, dus u kunt gewoon aan het barpersoneel doorgeven hoe uw perfecte cocktail eruit ziet.

Vervoer

Rotterdam is goed bereikbaar per trein en auto. De stad zelf beschikt over een uitstekend openbaar vervoerssysteem.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.