Boek uw overtocht naar Rotterdam

De veerhaven van Rotterdam in Nederland verbindt u met Hull in Engeland met een keuze uit 6 ferry overtochten per week. De duur van de Rotterdam naar Hull overtocht uit 11 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door P&O Ferries.

Rotterdam Havenkaart

Klik voor Kaart

Rotterdam Veerboot Alternatieven

Rotterdam Veerdiensten

 • P&O Ferries
  • 6 afvaarten / week 11 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Rotterdam Gids

Rotterdam ligt aan de zuidwestkust van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Vanuit de Rotterdamse haven vertrekken veerboten naar de stad Hull aan de Engelse oostkust.

Wat te doen in Rotterdam?

Sinds een aantal jaar neemt de populariteit van Rotterdam sterk toe. Veel bezoekers waarderen de stad vanwege haar trendy uitgaansgelegenheden, hypermoderne architectuur en schat aan cultuur. In Rotterdam hangt een unieke sfeer die de stad onderscheidt van de rest van Europa. Zo werd in 2014 de Markthal geopend, een architectonisch huzarenstukje in de vorm van een hoefijzervormige boog. In de markthal kunt u overheerlijke gerechten uitproberen en tegelijkertijd het prachtige kunstwerk op het plafond bewonderen.

Bren ook eens een bezoek aan de beroemde kubuswoningen. Deze woningen werden in de jaren tachtig gebouwd en huisvesten onder andere kantoren en studio’s. In een van de kubuswoningen is een voor het publiek toegankelijk museum gevestigd met achtergrondinformatie over de totstandkoming van deze woningen.

Het Natuurhistorisch Museum biedt een fascinerend inkijkje in het geologische verleden van Rotterdam en de rest van Nederland. Kunstliefhebbers kunnen in het museum Boijmans Van Beuningen prachtige kunstwerken bewonderen van onder andere Vincent van Gogh.

In de hippe Witte de Withstraat kunt u in de cocktailbar Stirr drankjes bestellen met uw favoriete ingrediënten. Er is geen menu, dus u kunt gewoon aan het barpersoneel doorgeven hoe uw perfecte cocktail eruit ziet.

Vervoer

Rotterdam is goed bereikbaar per trein en auto. De stad zelf beschikt over een uitstekend openbaar vervoerssysteem.

Hoe kom je in Rotterdam Veerboot Haven

 • Rotterdam Haven Adres

  Dock 5805, Luxembourg Weg 2, 3198 LG Europoort Rotterdam, Netherlands

 • Rotterdam Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rotterdam vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rotterdam Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!