Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3483 routes vanuit 756 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Nederland

Nederland is een land in West-Europa. Het land wordt in het zuiden begrensd door België en in het oosten door Duitsland. Ongeveer twee derde van het land wordt begrensd door zee. De Nederlandse kustlijn is ongeveer 450 kilometer lang.

Wat is er te doen in Nederland?

Nederland is een liberaal land met hypermoderne voorzieningen. Toeristen verblijven soms wekenlang in Amsterdam om te genieten van de prachtige historische gebouwen en het bruisende nachtleven. Maar Nederland heeft meer te bieden. Steden als Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Delft, Utrecht en Maastricht hebben ieder hun eigen karakter. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis kunnen in heel het land prachtige musea bezoeken zoals het Rijksmuseum (Amsterdam) en het Mauritshuis (Den Haag). Het museum Naturalis in Leiden heeft een natuurhistorische collectie van 370 objecten. In het Muiderslot in Muiden stapt u terug in de tijd naar de Middeleeuwen. Aan de Noordzeekust bevinden zich prachtige stranden met levendige badplaatsen als Scheveningen en Zandvoort. Hier kunt u heerlijk zonnebaden en de dag afsluiten in een van de talrijke strandtenten. Als u van rust en natuur houdt, kunt u lange wandelingen maken langs de kust van de Waddenzee met zijn mooie duingebieden. Dit is de ideale plek om zeehonden te spotten.

Vervoer

Nederland is een compact land met een uitgebreid wegennet en goed openbaar vervoerssysteem. Daarnaast bevinden zich door het hele land fietspaden die uitnodigen tot het maken van mooie fietstochten. Vanuit Nederland vertrekken veerboten naar Harwich, Hull en Newcastle in Engeland. Nederland is bovendien snel per auto te bereiken vanuit de havensteden Cannes en Duinkerken in Frankrijk.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Om te profiteren van de laagste prijzen is het te adviseren om uw overtocht zo vroeg mogelijk te boeken. In de lentemaanden (april, mei en begin juni) zijn de temperaturen mild en staan de beroemde bollenvelden in bloei.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Stena Line
  • Prijsaanvraag
 • DFDS Seaways
  • Prijsaanvraag
 • P&O Ferries
  • Prijsaanvraag

Nederland klantenrecensies

 • "Hoek van Holland Harwich"

  Reis prima verlopen Prima voorzieningen op de ferry Vriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte overtocht"

  Relaxte overtocht gehad. Aan boord is van alles te doen, je hoeft je niet te vervelen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en er wordt van alles gedaan om het naar je zin te maken. Eten is prima en betaalbaar. De 6,5 uur overtocht naar Harwich en terug waren zo om.

  Lees meer Lees minder
 • "Heel tevreden"

  Heel tevreden!

  Lees meer Lees minder
 • "relaxte reis op volle ferry"

  De buffercapaciteit van de Stena Hollandica is zodanig dat, druk of rustig, er altijd genoeg ruimte lijkt te zijn. De hutten zijn heerlijk en het geluid van scheepsmotoren is in de hut veel minder dan op andere ferry's. Door de grootte heeft de ferry nauwelijks last van zeegang.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Nederland