Kirkwall
Lerwick
Veerboten naar Shetland Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kirkwall - Lerwick

Veerboot van Kirkwall naar Lerwick

Gemiddeld zijn er 3 wekelijkse afvaarten tussen Kirkwall en Lerwick. Deze ferry route wordt uitgevoerd door Northlink Ferries. Kirkwall Lerwick veerboten kosten tussen €47 en €322, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kirkwall Lerwick veerboten.

Kirkwall Lerwick Veerboot Tijden

De eerste Kirkwall Lerwick veerboot vertrekt meestal vanuit Kirkwall rond 23:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:45.

Hoe lang is de veerboot van Kirkwall naar Lerwick?

Kirkwall Lerwick Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 7h 45m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kirkwall Lerwick Veerboot Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Kirkwall naar Lerwick. Deze afvaarten worden verzorgd door Northlink Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kirkwall Lerwick Veerboot Prijzen

Kirkwall Lerwick veerboot prijzen variëren tussen €47* en €322*. De gemiddelde prijs is meestal €201*. De goedkoopste Kirkwall Lerwick veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €64*. De gemiddelde prijs voor een auto is €256*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kirkwall naar Lerwick?

De afstand tussen Kirkwall en Lerwick is ongeveer 148,7 mijl (239,3 km) of 129,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kirkwall Lerwick veerboot?

Ja, Northlink Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kirkwall en Lerwick. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kirkwall en Lerwick.

Kan ik te voet reizen van Kirkwall naar Lerwick?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Northlink Veerboten tussen Kirkwall en Lerwick.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kirkwall naar Lerwick?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kirkwall naar Lerwick met Northlink Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Orkney Eilanden naar Shetland Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kirkwall - Lerwick Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming UK
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Northlink Ferries
Gemiddelde prijs 255 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 7h 45m
Eerste veerboot 23:45
Afstand 129 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kirkwall naar Lerwick?

De reistijd per veerboot van Kirkwall naar Lerwick is ongeveer 7h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Kirkwall naar Lerwick?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kirkwall naar Lerwick en dat is
  • Northlink Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kirkwall naar Lerwick?

Boek overtochten van Kirkwall naar Lerwick via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kirkwall Gids

Kirkwall is de grootste stad en hoofdstad van de Orkney-eilanden, gelegen aan de noordelijke kust van Schotland. In het hart van Kirkwall staat St. Magnus kathedraal, die opgericht werd ter nagedachtenis van Saint Magnus Erlendsson 1108-1117. Er zijn vele andere attracties in de stad, waaronder de ruïnes van het voormalige Bishop's Palace en Earl's Palace naast de kathedraal. De stad heeft ook twee musea met veel voorwerpen van historisch belang.

Kirkwall is centraal gelegen op het belangrijkste eiland en ligt 11 km van Finstown, 24 km van St. Margaret's Hope en 26 km van Stromness. De Hatston ferry terminal wordt beheerd door NorthLink Ferries en ligt ongeveer 3 km van het centrum van de stad. Outlets en eetgelegenheden liggen op loopafstand van het havengebied. De meerderheid van de winkels is gelegen in Albert en Bridge Streets. Vanuit de haven zijn drie wekelijkse afvaarten naar Aberdeen in Schotland met een reistijd van ongeveer zes uur. Northlink verzorgt ook veerdiensten naar de hoofdstad van Shetland, Lerwick, met een vaartijd van ongeveer 7 uur en 45 minuten.


Lerwick Gids

Lerwick is de hoofdstad van de Shetland-eilanden, Schotland. De eilanden liggen op ongeveer 160 km voor de noordkust van het vasteland van Schotland, 340 km ten noorden van Aberdeen, 370 km ten westen van Bergen in Noorwegen en 370 km naar het zuiden oosten van Tórshavn op de Faeröer. Lerwick is een naam met wortels in het Oud-Noors en haar lokale afstammeling, Norn, die in Shetland werd gesproken tot het midden van de 19e eeuw. De naam "Lerwick" betekent baai van klei. De overeenkomstige Noorse naam is Leirvik, Leir betekent klei en vik betekent "bay" of "inham". Steden met vergelijkbare namen bestaan in het zuidwesten van Noorwegen (Leirvik) en op de Faeröer (Leirvík).

Lerwick is een drukke vissershaven die ook belangrijk is voor de offshore olie-industrie. Northlink Ferries verzorgt veerdiensten tussen Lerwick en Aberdeen, met een regelmatig tussenstop in Kirkwall op de Orkney-eilanden. Ook de Shetland Islands Council biedt een veerdienst naar Out Skerries en Bressay vanaf de terminal in het centrum van de stad.


Kirkwall naar Lerwick Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Northlink Ferries 23:45 07:30 7 uur 45 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.